Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY TO STANDAR NA KAFE? pomagam, produkuje sie a wy nawet nie odpiszecie

Polecane posty

Gość gość

Lubię wchodzić na kafe czytać tematy i często doradzam, motywuje, no krótko mówiąc chce pomóc. Pisze długie posty chcąc dać naprawdę dużo z siebie, angażuje się w to by poważnie pomóc, a nie tylko zdawkowo rzucić dwa trzy słowa, a w zamian wiecie co otrzymuje? nic.. :o a wlaściwie to cios w serce otrzymuje, bo w 99% przypadków te osoby które same chciały jakiejś pomocy lub miały jakieś pytanie to po otrzymaniu odpowiedzi nie napiszą nawet głupiego "dziękuje", nawet się już wcale nie odzywają, temat umiera śmiercią naturalną. Ja sobie w zakładkach zapisuje by za pare godzin czy wieczorem wejść na ten temat i zobaczyć czy autor/autorka tematu coś napisali, może jeszcze czegoś nie wiedzieli, by można było jeszcze im coś dopowiedzieć, dopomóc a tu wchodząc tylko w te tematy doznają ogromnego rozczarowania i aż serce boli jak wy się tutaj za pomoc odwdzięczacie :(:o Chyba naprawdę nie warto być pomocnym, dobrym, bo i tak nikt tego nie docenia....

Gość gość
Miałam tak samo, a na ratunek przyszło mi... olewanie ludzi. Odpisuję tylko tam, gdzie naprawdę czuję, że autor/ka tego potrzebuje. Nie zaglądam więcej do tematu. No chyba, że mi się pojawi na głównej. Takie to forum jest, jak ktoś chce pomocy i ją dostanie to myślę, że wciela rady w życie i zapomina o wątku, bo ma problem do rozwiązania na głowie. Plus zidiociałe g****a, które bez kafe nie umieją żyć no jak widać też tu ciągle są, ale tych się ignoruje. To tylko internetowe forum.

Gość gość
Bo tu nikt nic nie musi.

Gość gość
Ja też czasami doradzam, ale nie oczekuję żadnych wyrazów wdzięczności, bo to niestety tylko forum i to coraz niższych lotów. Owszem, można spotkać sensowne tematy i komentarze, ale to już rzadkość. Dominują durnoty i złośliwość oraz chamstwo. Tak więc nie bierz tego do siebie, że ktoś cię zlekceważył.