Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy! Zdradziłam

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem co mam robić! Potrzebuję rady. szybko. Mąż się dowiedział że chyba kogoś miałam. Jeszcze mi wierzy, ale chyba już nie długo . Był na delegacji, miał nie wracać przez rok. Sami przyznacie, że trudno wytrzymać.. Tutaj podobali mi się różni mężczyźni. Mieliśmy budować dom za zarobione pieniądze. Jestem spanikowana, bo jak odejdzie, to będę mieszkać w bloku. Co mam robić? Pomocy!!

Gość gość
Jak chcesz wiedziec czy grozi Ci rozstanie z mężem czy tez mozesz byc spokojna, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Jestem spanikowana, bo jak odejdzie, to będę mieszkać w bloku. x To musi dać dodatkowe 3 pkt :p 3,5/10

Gość Mało_stanowczy
Zgadzam się, za ten blok 3 punkty się należą:)

Gość gość
Ja też tak zdradzałam ale jak się dowiedział to szybko złapałam go na ciążę. Dom wybudowany i został dla dzieci. Po latach mu przejdzie i znowu można mieć kochanka. Tylko uważaj.

Gość gość
a ja jestem osobą uczciwą, lojalną, z zasadami...nigdy bym nie zdradziła..mam w sobie dużo miłości, którą chciałabym ofiarować komuś.. .i jestem póki co sama... a wcześniej byłam oszukiwana.. życie jest dziwne i polega na podejmowaniu złych wyborów, na wybieraniu złych osób. Twój mąż zdecydowanie złą osobę wybrał na żonę, bo takich jak ja też jest dużo. Ale to już jego pech, że musi się z Tobą teraz męczyć. Mężczyźni! Zastanówcie się kilka razy, nim ożenicie się z byle kim!

Gość gość
A dobrze ci tak k***o niech ci zaj***e maz po glowie i dopa niech ci spuchnie

Gość gość
Wmów mu że to przez niego jak będzie miał poczucie winy to jeszcze ciebie będzie przepraszał

Gość gość
Sprawa jest grubsza, bo z kochankiem byliśmy pod wpływem alkoholu. Doszło do zdarzenia. Zderzyliśmy się autem z przechodniem i sprawa jest na policji. Może trafić do sądu. Ja jestem szukana przez policję. Co mam robić?!