Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy gość od modeli, to ten sam co od Namysłowa, suchej szkapy, tajemniczego

Polecane posty

Gość gość

tematów o wymagających "40tkach" i czort jeszcze wie czego?

Gość gość
Tak to chyba jeden i ten sam, siedzący tu od lat i marnujący swoje zycie. Tylko nie wiem czy tajemniczego mozna pod niego też podciągać.

Gość gość
Gość od modeli i od szkap i być moze od 40-tek wygląda na to, że to ten sam. Gość od Namysłowa twierdzi, że jest pedałem i ujawnił na tym forum o sobie tyle danych, że myślę, że to odrębna osoba. A tajemniczy chłopak to chyba jeszcze ktoś inny, bo ma zupełnie inny sposób wypowiedzi.

Gość gość
gość dziś Gość od modeli i od szkap i być moze od 40-tek wygląda na to, że to ten sam. --- --- TEŻ TAK MYŚLĘ.

Gość gość
Ja bym się nie zdziwiła, gdyby to Przemek prawik pisał z anonima o modelach i szkapach. Namysłów to w ogóle oddzielny przypadek :D

Gość gość
Jeślii gośc od modeli, chudych szkap i tematów o związkach z wróżnym wieku, to jeden i ten sam. To by pasowało nawet do dzisiejszego jego tematu, że marnuje swoje życie i siedzi tu na kafe od paru lat, i kafe to całe jego zycie. Więc tworzy kilka swoich osobowości i dzien i noc pojawiają się te same tematy.

Gość gość
Jak się tu udzielał gość góry opawskie (ten, co ponoć zajebał Kołbucowi pseudonim), to zakładał na potęgę tematy o modelach, pasztetach, szkapach i miałam wrażenie, ze juz kiedyś na kafe czytałam takie teksty. Tylko cholera wie, kto to jest.

Gość gość
gość dziś no własnie góry opawskie (czyli teraz Namysłów, a wcześniej podobno Kołbuc) i prawie równocześnie leciały tematy o modelach i szkapach (to pisze na 100% jeden, bo się poplątał w tematach kilka razy i za dużo tych samych 'faktów' i sposób pisania). Jedno jest pewne, to jakiś nołlajf i spędza tu cały czas od lat. Więc rozpoznać go moze tylko inny nołlajf, a nie osoby doskakujące na kafe.

Gość Miasto Namysłów opolskie wojew
Ps ja jestem pedałem ale nie jestem w związku z facetem bo to nie moja wina ze jestem pedałem nie chce nim być ps nie jestem gościem od dziewic stolca chudych szkap ani od modeli ani gościem od 40-tek ja na początku założyłem nick góry opawskie woj opolskie ale bez awatara potem ktoś mi ten nick góry opawskie woj opolskie ukradł i Teraz to on pisze nie ja

Gość Miasto Namysłów opolskie wojew
Więc tymi osobami nie jestem i nie macie już co do tego wątpliwości