Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauwazyliście że od kobiet teraz wymaga się za dużo?

Polecane posty

Gość gość

Od faceta wymaga się głownie żeby był zaradny, inteligentny i dobrze zarabiał, jeśli do tego przystojny to już jest ideał, ale jeśli dużo zarabia to nawet wg niektorych moze wyglądem nie grzeszyć. A kobieta za to najlpiej jak jest : piękna, ale nie tylko bo przy tym powinna byc inteligentna, po studiach, mieć niezłą pracę, a do tego ogarniać dom, gotować, opiekowac się dziećmi i być zawsze pogodna i uśmiechnięta :O Kiedyś od kobiet wymagało się głownie wyglądu i żeby zajmowały się domem i dziećmi, a teraz jeszcze wielu facetow oczekuje żeby były wykształcone i miały pracę... Dla mnie te wymagania to jest jakiś kosmos...

Gość gość
Za dużo? Wykształcenie i dobra praca to jest za dużo? Każda normalna kobieta powinna wymagać tego od siebie by się uczyć, rozwijać, a nie tylko pachnieć i w domu z dzieckiem siedzieć. W dzisiejszych czasach, przy tylu możliwościach rezygnować z rozwoju to głupota. I faceci i kobiety powinny to wiedzieć.

Gość gość
No tak, ale oprocz wykształcenia i dobrej pracy powinna byc zawsze piekna, zadbana, ogarniać dom itd. , a przynajmniej wg facetów taki jest ideał...

Gość gość
Bo znowu jak jest wykształcona i ma dobrą pracę, a z kolei jest mało kobieca czy niezbyt piekna i nie zajmuje się domem to też wielu facetów ją przekreśli. W tych czasach kobieta idealna powinna byc mam wrazenie pod kazdym wzgledem :O Czyli przyjść z pracy, ugotować obiad, zajac się dzieckiem, sprzatac dom, a przy tym pieknie wygladac ...

Gość gość
Kolejny temat gościa od modeli, to przez to że ta 40tka cie nie chciała :P

Gość gość
Zauważyłam, ze od facetow sie mniej wymaga niz od kobiet,

Gość gość
Od mężczyzn się znacznie więcej wymaga

Gość gość
natemat.pl/170325,byle-nie-pijaka-nie-cwaniaka-nie-brzydala-serio-panie-ogarnijcie-sie-troche-bo-bedziecie-same-plakac-w-poduszke

Gość gość
Ja kobieta popieram :-P jestem wyksztlcona mam prace dwoje dzieci dom i ogarniam. Maz tez trzyma poziom wiec nie narzekam :-P grunt to nie wymagac od drugiej polowy wiecej niz od siebie