Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Profesjonalizm, elegancja i niewyobrażalny wręcz luksus IV

Polecane posty

Gość gość

Poprzedni wątek się tnie, więc zapraszam do tego :)

Gość gość
Olfa dostała bezimienne zaproszenie na Galę.. wstyd! Po co ona w ogóle to pokazywała, żeby się skompromitować?

Gość gość
jak to bezimienne?

Gość gość
Ja uważam, że właśnie urody jej można odmówić. Ona jest po prostu zadbaną babką (jeśli chodzi o fryzurę, makijaż, ciuchy etc) , do tego wysoką i z natury drobnej budowy. Dużo robią też blond włosy, ale z pewnością nie jest jakoś ponadprzeciętnie urodziwa- ot, zwyczajna ładna kobieta. Do pięknej dziewczyny, jak jej niektóre koleżanki np Kasia z kliniki czy ta taka ruda. jej daleko. Zresztą popatrzcie na zdjęcia w otoczeniu koleżanek (szczególnie tych z którymi imprezowała w zeszłym roku). Podziwianie, że youtuberka która prowadzi taki kanał jak Olfa jest zadbana wydaje mi się niepoważne. No jeszcze by tego brakowało, żeby takie vlogerki same wyglądały nieestetycznie... Poza tym dla mnie osobiście "dbanie o siebie" to coś więcej niż drogie kosmetyki, ciuchy itd. To np dbanie o to co się je, czego niestety stołowanie się w modnych knajpach często nie gwarantuje. Zresztą widać to po jej sylwetce, bo po tych wielu godzinach spędzonych na fitness spodziewałam się lepszego ciała.

Gość gość
Temat założony w złym dziale!

Gość gość
Olfa ma mocno przerzedzone włosy, brzydki nos, źle wstrzyknięte wypełniacze, zniekształcające jej mimikę. Nie widzę w niej ani ładnej, ani zadbanej kobiety. myślę o niej przez pryzmat porozrzucanej bielizny, pogryzionej przez psa czyli mniemam, że jest flejtuchem i czyścioszkiem na pokaz.

Gość gość
Ale w poprzednim temacie jest odnośnik do tego. Zmieniamy raz jeszcze, czy zostajemy tutaj?

Gość gość
Olfa na ulicy nie wybija się wcale urodą, jest trochę obkupiona, to wszystko. A wiek jest aferodyzjakiem, nie raz drugie żony nie umywały się urodą do pierwszych, a jednak młoda picz to sposóbna to żeby odwrócić uagę od tego, że samemu jest się już leciwym. Pmiętm jak znajomi na imprezach teatralnym szeptem mówili o nowej znajomego, że nawet jakby miała 12 to i tak wolą poprzednią. Wysokie kobiety odbiera się jako starsze, więc nie wiem czy tak dużo zdziała. xx wróćmy do działu z gwiazdami

Gość gość
Ale nie każdy będzie wchodził w stary albo grzebał we wszystkich działąch. Potrzebny jest nowy w nowym dziale.

Gość gość
Link nie działa