Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lewandowska nie jest ani ładna ani seksowna.

Polecane posty

Gość gość

jest tylko zadbana

Gość gość
Nie jest ani ładna, ani seksowna, tylko bogata i przez to wystylizowana i zrobiona na zadbaną.

Gość gość
ma seksi ciało ładne oczy uśmiech włosy ...mało?

Gość gość
i trenuje karate, mnie to podnieca u dziewczyny

Gość gość
Wg mnie wlasnie ze jest. Ma to cos. Na pewno nie jest sztuczna jak obenie wiekszosc 20+ uwazajacych się za piekne a tak na prawde one dobiero sa zrobione. Az bije po oczach. Ania ma duza przewage bo dodatkowo ma super dietę i dużo sportu. To widać i dodaje seksapilu. Z wiekiem bedzie jej to coraz wiekszy atut ktory bedzie dawal jej przewagę nad rowiesniczkami.

Gość gość
moim zdaniem jest przecietna

Gość gość
Zwyczajna i jakby sobie nie odwaliła tych śnieżno białych równiutkich zębów, to była by jak Karyna XD

Gość gość Tomek
No i może jest mądrzejsza od większości kafeterianek, to też dodatkowy plus. Ważne, że oboje nadają na jednych falach, a uroda nie jest taka ważna

Gość gość
Jakby na kafe do kazdej wypowiedzi autor musialby obowiazkowo dołączyć swoje foto to mysle ze inaczej by tu ludzie spiewali. A tak to wypiwiedzi jakby z ust miss wyjęte, co tylko wytykaja, ze ta brzydka a ta gruba a ta zrobiona, a ta mocno przeciętna, a ta to zęby ma tylko ładne a to tez tylko dlatego bo zrobione.

Gość gość
Pani Ania jest wspaniała, super miła dla wszystkich mieszkanka warmińskiej wsi. Taka zwyczajna, na luzie, nie wywyższa się, szanuje sąsiadów, z każdym zamieni słowo. Ciepła, przyjazna, piękno nosi w sobie. Ja o pani Ani, ale i pan Robert podobnie się zachowuje, dobrana pana.

Gość gość
Przecież ona ma bardzo ładną buzię, rysy twarzy. Jakieś zapasione hejterki widzą brzydką gębę.

Gość gość
Nie ćwiczę do jej programów ani nawet nie śledzę profilu, fanką nie jestem, ale uważam, ze to ładna dziewczyna. Ma urodę.

Gość gość
gość dziś Pani Ania jest wspaniała, super miła dla wszystkich mieszkanka warmińskiej wsi. Taka zwyczajna, na luzie, nie wywyższa się, szanuje sąsiadów, z każdym zamieni słowo. Ciepła, przyjazna, piękno nosi w sobie. Ja o pani Ani, ale i pan Robert podobnie się zachowuje, dobrana pana. xxxxxx Brzmi to jak super parodia, szczególnie po sprawie jak cudowna i wspaniała przyjaciółka Ani umierała bo nie miała pieniędzy na leczenie, a pani ania dała ogłoszenie do internetu żeby ludzie wpłacali na konto jej przyjaciólki. Była to kwota mniejsza niż jednodniowy zarobek Lewandowskich, mimo to cudowna ciepła kobieta nie wsparła przyjaciólki, która niestety kilka miesięcy później umarła i osierociła malutkie dziecko.