Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet nie wie czego chce?

Polecane posty

Gość gość

Mam 23 lata, od dwóch miesięcy spotykam sie z moim równieśnikiem. Na początku było wszystko super, jednak jak zaczęła się u niego sesja, wszystko sie popsuło. Zaczął dawać mi sprzeczne sygnały, kiedy sie widzimy jest wszystko super, obiecuje, że po sesji będzie miał więcej czasu, że wreszcie mnie do siebie zaprosi, jest miły, całuje mnie. A potem na jakiś czas zapada sie pod ziemie, potrafi nawet nie odpisywać na wiadomości. I tak w kółko. Trzy dni temu dezaktywował konto na fb, i sam mnie o tym poinformował tłumacząc, że potrzebuje spokoju od swiata, jednak jak poprosiłam o pomoc z excela, to powiedział, że mi pomoże. Dzisiaj napisałam mu sms i nawet mi nie odpisał. jak mam rozumieć jego sprzeczne zachowanie? Strasznie wykańcza mnie to psychicznie...

Nie wiem jest dla mnie jakiś niestabilny. Widać, ze jesteś mądra dziewczyna, studiujesz. To albo go lepiej zostaw bo po co sie męczyć jest miliony innych fajnych facetów, uwierz mi. albo jak chcesz mu pomóc to może nie wiem jakaś terapia bo dla mnie to on się tak zachowuje. Polecam tutaj http://psycholog-ms.pl/poradnia/ Poczytaj sobie. Albo po prostu ma jeszcze kogoś innego i tak się raz Tobie kryje a raz innej. Wybacz za szczerość ale lata doświadczenia robią swoje a mam 34 lata.