Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co facet szuka kontaktu ?

Polecane posty

Gość gość

Znamy się pół roku,spotykaliśmy cztery miesiące.Zaczęliśmy związek jednak przestaliśmy się spotykać,jakieś nieporozumienie przez telefon. Po jakimś czasie z jego strony pojawił się kontakt,teraz pisze co kilka dni .Pyta co u mnie ,komplementuje,ale nie ma rozmowy na temat jakiegoś spotkania . Coś do Niego czuje i taki kontakt telefoniczny mnie męczy ,ale z drugiej to chociaż coś . Dodam ,że nie uprawiałam z Nim seksu. Bo czasem piszecie ,że utrzymuje kontakt żeby jak będzie mu się chciało spotkać się na seks..ale nie dążył do tego .Zresztą wiedział ,ze nie jestem łatwa

Gość gość
A Ty mu odpisujesz czy go ignorujesz ? jeżeli szuka kontaktu to nie jesteś mu obojętna i zależy mu. "Coś do Niego czuje" czy to znaczy że i On nie jest Tobie obojętny? Może warto dać szansę tej znajomości....

Gość gość
jak nie dazy do spotkania to czarno to widze.

Gość gość
piszemy wtedy kilka wiadomości i cisza ,potem po kilku dniach znowu . Nie ignoruję Go ,tylko normalnie odpisuje .

Gość gość
a co to za nieporozumienie? to byliscie razem czy tylko kilka razy sie niezobowiazujaco spotkaliscie?

Gość gość
w jakim jesteście wieku ? daleko mieszkacie od siebie ? może nie zrobił na Tobie najlepszego "pierwszego wrażenia" ale nie znaczy to że taki właśnie jest... napisz coś o nim, i o sobie, mieliście o czym rozmawiać ?

Gość gość
ja mam 21 on 27 ,najpierw się spotykaliśmy ,ale wszystko szło w kierunku bycia razem . To nie było nic niezobowiązującego. Później zapytał czy chcę być jego dziewczyną. Pokłocilismy się o jakąś bzdurę i skończyliśmy wszystko pod wpływem nerwów . Okazało się ,ze jednak tego nie chcieliśmy ..ale nic z tym dalej nie zrobiliśmy tylko stwierdziliśmy . Fajnie się czulam w Jego towarzystwie i gadaliśmy sporo .

Gość gość
Zakochał się w Tobie....

Gość gość
A nie robilas mu czasem wyrzutow, ze cie olewa?

Gość gość
Zakochał ,ale po czym to stwierdzasz . Nie robiłam mu wyrzutów.

Gość gość
to nie mój temat człowieku

Gość gość
Twoj temat, twoje ip nie klamie...ale czego sie wstydzisz? Zakochalas aie i tyle, a ze facet ma cie gdzies to inna sprawa.