Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY WARTO WYSŁAĆ kwiaty dziewczynie która ma mnie chyba w doopie?

Polecane posty

Gość gość

Czy to ma sens? Chce raz wysłać jej jakiś duży bukiet przez poczte kwiatową, a potem z kolejnymi kwiatami ale jakimiś mniejszymi (albo i nawet z jedną zwykłą różą) zaskoczyć ją osobiście, ale czy to coś da? :( potem chce ją zaprosić na jakąś impreze albo choćby nad jezioro, na kajaczki, łódki, jakiś obiad w plenerze, by razem fajnie czas spędzić, a na przyszłość jeszcze chce jej zaproponować wyjazd nad morze taki całodzienny albo z jedną nocką, oczywiście dwa oddzielne pokoje, nie chodzi mi o seks, zależy mi na niej, chce z nią po prostu spędzać czas, poznawać się itp a potem jeszcze bym chciał w góry na tydzień pojechać, może by też pojechała ze mną, oczywiście znowu osobne pokoje Gdy do niej pisze to odpisuje, ale jak sie nie odzywam to ma mnie gdzieś :( czy te kwiaty, ten cały plan ma jakieś szanse powodzenia?

Gość gość
Drogie Panie jak wy to widzicie?

Gość gość
ma dwie szanse : pierwszą i ostatnią Cały ambaras aby dwoje chciało na raz

Gość gość
pozbądż się złudzeń. dziewczyny to świnie. i materialistki. a nie romantyczki chyba , że na starość reumatyczki. ile kasy wydasz na te badylki? nie lepiej iść do clubbing , postawić jakiej drinka to może obciągnie?albo do agentury pójść

Gość gosc zawadiaka
Chyba trochę się zapędziłeś w marzeniach i planach, szczególnie, że sam widzisz, że z jej strony nie ma żadnej inicjatywy. Chcesz to wyślij kwiaty, tylko jak to zrobisz przekonasz się jak zareaguje i czy to coś zmieni.

Gość gość
A kim Ty jesteś, by tak za nią latać i jej nadskakiwać, jakimś ostatnim facetem? :D Póki co na takiego się kreujesz. Kwiatki nie działają na kobiety, one nie są romantyczne. Działa na nie jak facet jest 1. silny fizycznie i psychicznie (pewny siebie, wyszczekany i agresywny) 2. jak ma prestiżową pracę i wysokie zarobki. I to tyle. Więc zrób tak żadnych kwiatków tylko zaproponuj jej wyjazd nad morze, oczywiście sex musi wchodzić w grę, kobiety nie lubią facetów, którzy nie wymagają sexu.

Gość gość
no i wysle... clubbing? Drinki? Ja nie szukam dziffki, nie szukam laski do bzykania tylko do zycia, na stale

Gość gość
Jak Cie po kwiatach oleje to odpuść

Gość gość
no tak zrobie, chociaz ciezko mi bedzie odpuscic :( to moja wada ze jak mnie laska olewa to ja dalej o niej marze i mam nadzieje ze to sie uda...

Gość gosc zawadiaka
Nie łam się do przodu, może coś ruszy w dobrym kierunku. Na mnie by kwiaty podziałały :)

Gość gość
Będą kwiaty, będzie wycieczka nad morze i w góry!!! :)

Gość gość
Każda kobieta lubi otrzymywać kwiaty. Pomysł fajny.

Gość gość
wyślij jej kał w pudełku po butach

Gość gość
Ja to widzę tak, że świetny pomysł.

Gość gość
Ja też zawsze twierziłam że kał to dobry pomysł.

Gość gość
Gdybym dostała kwiaty od natręta, któremu chcę dać do zrozumienia, że mnie nie interesuje, to bym się zdenerwowała. Tym bardziej nie zgodziłabym się na jakiś wyjazd. Miałam takie zdarzenie W SZKOLE :) Zarywał do mnie kolega z klasy przez całe gimnazjum, do liceum za mną nie poszedł na szczęście choć miał taki zamiar, niestety się widywaliśmy. Byłam dla niego miła, ale dawałam za każdym razem do zrozumienia, że mnie nie interesuje, nawet wspominałam o swoim chłopaku. Biedny się nie poddawał i walczył do końca, dopóki mu jasno nie powiedziałam, że go po prostu n i e c h c ę. Zastanawiam się teraz, czy faceci są tak uparci, czy głupi? Jak cię nie chce to nagle nie stanie się cud po jednym bukiecie.

Gość nieszczescie
Zgadzam się z . Jeśli byłby to bukiet od faceta, który mi w najgorszym wypadku nie wadzi, to bym się ucieszyła. Lubię kwiaty, bardzo nawet. Ale jakby to były kwiaty od kogoś, komu jasno daję do zrozumienia że mnie nie interesuje, nie spodobałoby mi się to. Może to też zależy od charakteru, ale jak mnie ktoś nie interesuje to mnie po prostu denerwuje takie coś. Dążenie do czegoś, co nie ma racji bytu. Dramat.

Gość gość
bo wy kobiety zawsze komplikujecie, dlaczego od razu nie powiedziałaś mu że go nie chcesz? wy stosujecie jakieś głupkowate gierki i uważacie że faceci to jacyś bogowie co wszystkiego się muszą domyślać co siedzi w waszych łbach, a my nie mamy takich mocy... z nami trzeba prosto i konkretnie, tak to tak, nie to nie, a wy mówiąc nie myślicie tak, kręcicie, gracie, nie wiadomo na hooj to wszystko, wiec sie nie dziwcie że jest jak jest, jeśli nie potraficie być szczere tylko zwodzicie facetów, milczycie, nie określacie się itp itd

Gość gość
Po prostu nie jesteś w jej typie i tego nie zmienisz. Tez tak mam, pisze wydzwania szuka kontaktu i dupa. Nie jestem zainteresowana nie moja bajka.

Gość gość
no ale ja sie zmienilem, nie widzialem jej juz od ponad 4 miesiecy, mamy tylko kontak przez neta, a przez ten czas schudlem 12kg i wreszcie wygladam jak czlowiek, kupilem motocykl, a wiem ze ona lubi motocykle, sama marzy o wlasnym. Dlatego chcialem najpierw jej wyslac kwiaty nawet bez zadnego bileckia anonimowo a pare dni czy tydzien pozniej pojechac do niej motocyklem, odwiedzic ja na pare minut w pracy (ona ma tak prace ze na pewno bym nie przeszkadzal) i wtedy wreczyc jej juz osobiscie jakiegos kwiatka, pogadac z nia chwile i gdzies zaprosic . To dla niej sie staralem i zmienilem sie fizycznie

Gość gość
Nic z tego nie będzię. Oleje cię i już.

Gość gość
no ale dlaczego? przecież tak bardzo się dla niej starałem i Ona to zobaczy.. Zobaczy że mi na niej zależy jeśli się tak starałem

Gość gość
Właśnie dla tego.

Gość gość
Autorze nie słuchaj negatywów, zrób tak jak planujesz i trzymam kciuki żeby się udało!

Gość gość
no i pewnie ze sprobuje! Dziekuje :)

Gość gość
kurajmo skond wiesz? Jak to sprawdziles

Gość gość
dla niego wszystkie tematy sa smakosza

Nie słuchaj tych idiotów. Te teksty o kobietach to nieprawda. Jesli chcesz miec jednoznaczna odp to wyślij kwiaty. I wtedy na pewno da ci znać co do ciebie czuje.