Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tyje tyje i nie moge przestac jak to mozliwe

Polecane posty

Gość gość
Najlepiej iść do dietetyka i jemu się tłumaczyć, ze diety, ćwiczenia nic nie działa :D Ciekawe czy uwierzy...

Gość gość
jem srednio co 4 h. sniadanie rano przed praca ok 6.30 potem w pracy ok 10 jem jogurt.Do pracy niore sobie obiad i ok 14. w domu jestem po 16. i jestem glodna bo jem male porcje.i tak ok 18-19 kolacja. i duzo wody. jem normalnie.dziennie ok 1800kcal.

Gość gość
moj maz tez tak ma tez za malolata chudzina.A teraz ma 34 lata i tez tyje.ALE on diet nie stosuje.Pracuje fizycznie i musi konkretnie zjesc.

Gość gość
Nie słuchaj tych głupot. Powinno się jeść 5 małych posiłków dziennie, więc jesz dobrze. Jak byś jadła 2 posiłki jak ci tu piszą to albo byś się głodziła albo jadła zbyt duże porcje a i to i to powoduje tycie. Nie wiem czy to trolle piszą takiego głupoty, czy co to ma być.

Gość gość
Skoro tak dobrze je głupia szmato to czemu wazy 80 kg i nie chudnie? To jakas bzdura żeby zrec piec razy dziennie i jeszcze kolacje

Gość gość
Tez mam pcos i tyje jak jem jak swina, jak trzymam diete i cwicze to mam ladna wage. Tak jak mowie, nie rozumiem. Jak ma sie problemy ze zdrowiem to po prostu trzeba uwazac co sie je. Dodatkowo wyrzucic smieciowe jedzenie, jesc wszystko co naturalne i nie trzeba spozywac 1000 kcal. Tylko to trzeba zrozumiec, ze lepiej zjesc garsc orzechow niz jogurt O%. Zjesc nalesnika z maki pelnoziarnistej niz przennej. Zrobic samemu sos do warzyw niz kupic w sloiczku.

Gość gość
"Tez mam pcos i tyje jak jem jak swina, jak trzymam diete i cwicze to mam ladna wage. " Pewnie kłamiesz i nie jesteś chora, bo jakbyś była chora to byś nic nie jadła a tyła :D x Reszta niech sobie poczyta o metabolizmie, przemianie materii...bo fizycznie niemożliwym jest tyć tłuszczem mając deficyt kalorii. I tyle - to jakby nie tankować samochodu i twierdzić, ze się da jeździć a do tego da się jeszcze odciągać paliwa dla innych. W takim wypadku nabiera się wody, a nie tyje - o ile ktoś na serio je tak jak zaręcza.

Gość jula77x
Ja sama jak nie zwracałam uwagi na to co jem i o której godzinie to tyłam, teraz interesuję się zdrowo żywnościąoczko.gif odchudzanie sprawiło,że zwracam uwagę na to co jem i o której godzinie oczko.gif dużą zasługę a w tym suplement African Mango http://afrikanmango.pl bo to dzięki niemu nie poddałam się w chwili słabości

Gość ZdrowiePrzedeWszystkim
Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) oficjalnie uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2014 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. https://www.youtube.com/watch?v=FsxHPTCTCE4

Gość gość
Jogurt owoce bialy rue, makaron, bialy chleb = cukier