Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chłopak mnie nie kocha! Doradzcie czy mam racje?

Polecane posty

Gość gość

Ma 21 lat, ja 18. Zależy mi na nim- jest przystojny, inteligentny,fajny i lubiany. Zakochałam się w nim ale klapki mi powoli opadają. Jestesmy razem 8 miesięcy... W sumie nie wiem od czego zaczac. Poznalismy sie przez znajomych, on od początku był dla mnie bardziej przyjacielem niż chłopakiem ale myslałam ze nieśmiali tak mają. Szybko zaproponował związek i zaczął mi sugerować żebym się zmieniła. Pokazywał konkretne fryzury i makijaże.Nawet ćwiczenia na "ubicie tyłka". Problem w tym, ze w ogole mi nie pasowały jego propozycje ale godzilam sie na to, np. krecone wlosy. Mam okrągłą twarz,bladą cerę, jasne oczy a on mowi, zebym pofarbowala sie na czarno i zrobila trwałą , domalowała brwi na kruczoczarne, poszła na solarium, zrobiła smoky eyes itd. Potem doszło do tego ze powiedzial ze fajnie by bylo jakbym miala grubszy tylek i zeszczuplala. Dał mi jakies linki do cwiczen na youtube. Kupil mi brazowe soczewki do oczu i koronkowy biustonosz dosc drogi.Powiedzial zebym sie ladnie usmiechnela do zdjecia i wstawil je do siebie na profil . Fakt ze wygladam lepiej, ale nie czuje , zeby mnie akceptowal. Jakies 2 tygodnie temu spotkalam wspolną koleżankę z jego byłej klasy ktora dostrzegla moja zmiane i powiedziala, ze wygladam teraz jak Adrianna ktora chodzila z nimi do klasy przez jeden semestr. Dziewczyna o korzeniach latynoskich, niezwykle zmysłowa, az mnie ścisnelo jak zobaczyłam jej zdjęcia. Od razu pomyslalam, ze chce mnie zrobić na nią, bo podobno byl w niej zakochany ale nie miał szans. Tyle, ze to było 5 lat temu!! Wcześniej miał blondynki, ja tez jestem blondynka wiec nie wiem, gust mu sie zmienil czy nadal jest w niej zakochany?? Malo tego jeszcze jak zaintrygowana zapytalam o nia wspolnych znajomych to wyszlo w rozmowie ze ona miala ten sam biustonosz tej firmy i wtedy robil furrore wsrod dziewczyn z klasy bo oczywiscie ona go miala a nie dlatego ze sam w sobie jest boski. Teraz to ja bardziej przypominam ją niż siebie ale i tak mi trochę brakuje :/ wyc mi sie chce. Może przesadzam?

Gość gość
A no i oczywiscie wstawil moje zdjecie po przemianie, mówił, zebym zrobiła selfie pod kątem z uśmiechem jak pewna aktorka, a pare dni temu zobaczylam ze ona, ta Adrianna na profilowym ma bardzo podobne zdjecie.W ogole jest wesołą dziewczyną, taką seksowną ale nie jest plastikowa, ma taką urodę piękna...jest zupełnie inna ode mnie :(

Gość gość
A i jeszcze coś...właśnie...my jesteśmy razem od 5 grudnia, ona tez ma status w zwiazku od...1 grudnia, a jak sobie przypomne to on wlasnie tak z dnia na dzien bez zadnego podrywu zaproponowal zwiazek....przyjaznilismy sie i tyle. Tamtą ponoc podrywał, wgapiał sie w nia nieprzytomnie w szkole non stop (kolezanki mi powiedziały ze tak bylo), nawet jakiegos kolege podesłał, zeby wyciagnal informacje, to on celowo zaprzyjaznil sie a potem romansowal z jej przyjaciolka po to, by dowiedziec sie czegos o tamtej i przekazac mojemu. Nie wiem ale pomyslalam ze on ze mna jest zeby pokazac tamtej ze kogos ma?? wczesniej ani ona ani on nikogo na stale nie mieli a wiem ze jak sie dowiedział ze nie ma szans u niej to udawal ze go to nie obeszło i udawał przed nią że jest w związku, a to byla tylko umowa miedzy nim i jego kolezanka zeby "jej pokazac".jestem taka zla i zazdrosna!

Gość gość
no powiedzcie cos nawet jakby to miala byc najgorsza prawda kolezanki mowia ze przesadzam ale im nie wierze

Gość gość
co 0/10?

Gość gość
ogarnij sie serio pytam

Gość gość
trolu maly :D

Gość gość
daj mi swój nr,pocieszę cię skarbie:*

Gość gość
wydaje mi się że jest z tobą z braku laku, bo nikogo innego niema na horyzoncie. W dodatku nie podobasz mu się dlatego zasugerował tobie takie zmiany

Gość gość
Prowo ale dobre oryginalne :D

Gość gość
Wdg mnie jako faceta ktory ma juz pare lat chce zrobic z ciebid pseudoidealna kobiete ale I tak zawsze cos mu nie bedzie gralo.Lepiej to odpusc.Mlodziutka jeszcze jestes.Byc moze pojawi sie ktos kto dostrzerze twoje wnetrze I to bedzie najwazniejsze.Tylko nie przeocz tego ;)

Gość gość
10/10 Masz talent ;) Specyficzne poczucie humoru - Twoje książki czytałoby się dobrze pozdrawiam 🌻

Gość gość
bo takie sytuacje sie nie zdarzaja w zyciu codziennym..no wcale. ja osobiscie znam 2 takie pary

Gość gość
Sam tak robilem..lipa :O

Gość gość
CZEMU TAK ROBILES? JESTES SWINIA :O

Gość gość
Jesli Ty tao serious piszesz...to otrzasnij sie dziewczyno I czym oredzej zostaw tego palanta! Jest z Toba z braku laku, zeby tamtej latynosce pokazac ze jest w zwiazku. Nie akceptuje Cie, chce Cie zrobic na jej podobienstwo zebys ja przypominala. Gdybys nie zgodzila sie za zadne z tych zmian w wygladzie to zaraz kopnalby Cie w d...e. Tak samo jakby ta latynoska rozstalaby sie z chlopakiem I wyrazila chec spotkania z Twoim, to polecialby jak na skrzydlach do niej a Ciebie by zostawil. Nic DLA niego nie znaczysz I nie ponizaj sie zmieniajac sie DLA krolewicza ktory kocha Inna. Miej swoj honor I zostaw go. W przeciwnym razie za jakis czas to on CIE rzuci I wtedy dopiero czulabys sie podle...