Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znajoma za 500plus zafundowala mezowi na urodziny skok ze spadochronem

Polecane posty

Gość gość

Pieniadze sa dla dzieci. Maja ich piatke. Oboje nie pracowali jak przyznali im te pieniadze. On teraz pracuje jak mu sie chce. Dziewczyna zafundowala mu skok ze spadochronem, nie uwazacie ze te pieniadze powinny isc na dzieci a nie na zachcianku rodzicow? Ta patologia powinna okazywac paragony bo pieniadze w wielu przypadkach nie sa wydawane na dzieci... Tak sie psuje spoleczenstwo:( masakra

Gość gość
to normalne podziękuj lewakom i komuchom z PIS

Gość gość
Ale ta kasa powinna isc na potrzeby dzieci a nie ekstrawaganckie prezenty. Pewnie dzieci chodza w uzywkach a rodzice sie bawia...smutbe

Gość gość
Ostatnio widziałam taką madkę z dwójką dzieci w markecie chińskim, stałam za nią w kolejce, brała cały koszyk jakichś szmat i zapłaciła za to trzy stówy :D Wszystkie szmaty były dla niej, nie dla dzieci :D

Gość gość
Ja tez dostaje 500plus ale wydaje to na dziecko Co miesiac mleko i pampersy to jakies 300zl do tego ubranka zabawki wiec wychodzi nawet wiecej niz 500 W zyciu bym ni3 wydala kasy dziecka i mimo iz jestem na macierzynskim poszlam do pracy na pol etatu zeby kupic sobie jakies kosmetyko ciuchy i zrobic w koncu prawko.

Gość gość
Dlatego powinno skonczyc sie to rozdawnictwo dla patoli!