Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polacy sa tak szpetni i zaniedbani ze masakra

Polecane posty

Gość gość
Na jednym topiku kobita pisze, że podoba jej się Radziu Pestka i takie typy

Gość gość
Bieber się podoba głupim ci....om bo to koleś z kasą lol on się podoba każdej, w normalnych warunkach byłby emo ciotą na jeden strzał z liścia

Gość gość
Nie wiem gdzie wy żyjecie, może na jakichś wsiach zabitych dechami, bo ja widzę wokół pełno przystojnych facetów w Polsce.

Gość gość
Autorka ma wielkie ciemne okulary jak gwiazda Holywood i nie widzi przystojnych facetów w Polsce a pewnie sama jest piękna jak kwiat róży :)

Gość gość
Ktoś wcześniej napisał że Wloszki są piękne. Wiekszej bzdury nie slyszalam. Oczywiscie, bywają piękne, tak samo jak można spotkać przystojnego Wlocha. Niestety są to nieliczne wyjatki. A wiem co mówię bo często tam jeżdżę i mam znajomych Włochów. Polacy są przystojniejsi tylko bardzo zaniedbani. Oczywiscie też są wyjątki. Niemcy i Niemki nie podobaja mi sie w ogole. Z Francuzami bywa różnie. Rosjanie wyglądają jak chłop średniowieczny, z ich kobietami tez bywa roznie. Są piękne ale sa też zwyczajne ruskie babuszki. Tak jest wszedzie, ta przepychanka jest bez sensu.

Gość gość
Temat założył polakożerca, który próbuje kontynuować "politykę wstydu", rozpoczętą przez Bartoszewskiego. (brzydka panna na wydaniu, itp)

Gość gość
Zaniedbani i tyle na temat. Gdyby dbali o wyglad tak samo jak w innych krajach, byloby niezle. Na dodatek stres zeby zarobic na kilku bachorow tez robi swoje :D

Gość gość
Polski Fiat 126p/650 ułatwia w naszym kraju zaspokojenie najpilniejszych potrzeb społeczeństwa na własny samochód. Chociaż nie jest pojazdem przeznaczonym dla dużej rodziny, ale z powodzeniem nadaje się nie tylko do ruchu miejskiego i nieźle spisuje się na dłuższych, np. urlopowych trasach pod warunkiem niezabierania ze sobą pokaźnego bagażu. W ocenie modelu 650 nieznaczna poprawa osiągów trakcyjnych została okupiona podwyższonym zużyciem paliwa. Jako, że ten model samochodu przez wiele lat będzie jeszcze figurował w programie produkcyjnym Fabryki Samochodów Małolitrażowych będzie on ulegał dalszej modernizacji, aby dorównać postępowi technicznemu i jeszcze lepiej spełniać te wymagania, które stawiane mu są jako najpopularniejszemu pojazdowi na naszych drogach.

Gość antośka_w
Jak polacy mają być zadbani to i polki muszą o siebie dbać. A z tym coraz gorzej... Ja nie mówięo makijażu niewiadomo jakim ale włosy umyć i uczsać wypadałoby. A do tego się poruszać. Ja dbam o siebie, chodze na jogę, piję ziołka (ulubione z Herbapolu Lublin) i mój facet też jest zadbany, bo ma dla kogo.

Gość gość
Żeby być zadbanym trzeba mieć dochody powyżej przeciętnej krajowej bo oprócz rachunków i jedzenia trzeba mieć kasę na ubrania a te z czasem się zużywają stąd wielu facetów ma tylko kilka t-shirtów z marketu i parę spodni lub góra dwie oraz bazarowe buty sportowe. Samochód też kosztuje i wbrew pozorom nie każdego stać na samochód.Pal licho jak ktoś ma jakiś mały vw golf z silniczkiem 1.6 i gazem czy inne małe autko to jeszcze można utrzymać nie mówiąc o serwisie. Byłam w związku z facetem którego na garnitur nie było stać jak szliśmy na ślub i musiał pożyczać od kolegi a czasem nawet ode mnie brał kasę na benzynę do swojego małego autka już nie pamiętam jakiej marki.

Gość gość
ja znam przystojnych facetow

Gość gość
To jest prawda. Wielu nie stać, dlatego jak pisała przedmówczyni, mają po kilka koszulek, butów i brzydkich niemodnych spodni, zakupionych na promocjach z lidla czy innych marketów i tak wyglądają potem jak z bazaru.

Gość gość
Polki bywają ładne, ale tylko młodziutki. Od 20-paru lat zaczyna się już równia pochyła. Bardzo brzydko się starzeją, prawdopodobnie z powodu zaniedbania.

Gość gość
wcale nie trzeba bóg wie jakiej kasy by wyglądać ładnie. Te dresiska i nieśmiertelne adiki kosztują więcej niż normalne spodnie i buty.

Gość gość
Polki to takim Czeszkom albo Słowaczkom do pięt nie dorastają.

Gość gość
To tylko mieszanka braku wychowania, dorastania w patologii, braku edukacji, polskiej mentalności, braku higieny, jeżeli chodzi o otaczanie się przedmiotami to brak gustu oraz ludzie nie wybierają rzeczy dobrych jakościowo tylko jakieś poliestrowe szmaty z Lidla. O fryzurę, krzaczaste brwi nie zadba bo ktoś coś sobie może pomyśleć, o zaniedbaną gębę ze zwisami i zmarchami nie zadba bo co "pomyślą" tylko potem ból w dupie, gdy ktoś atrakcyjniejszy ma w życiu lepiej, jest na lepszej pozycji. Mają wszystko co potrzebne by poprawić sytuację, jednak jest co jest. Selekcja naturalna.

Gość gość
Autorka jak to polka leci na bogatszych z zachodu. Typowe

Gość gość
Nie ma brzydkich facetów tak jak nie ma brzydkich kobiet :) Są tylko zaniedbani.

Gość gość
100% racja.

Gość gość
Pieprzenie, jest wielu brzydali ( w każdym kraju przeciętnych i brzydkich jest więcej ), ale jest też sporo przystojnych Polaków. Polacy tak samo jak Polki występują w różnych odcieniach i kolorach. Przystojny brunet to chyba nie Twoja liga.

Gość gość
Najgorsze są te wystające brzuchy.

Gość gość
Coraz częściej zadbani ale nadal brzydcy

Gość oservatora
niestety polki kobiety też bywają bardzo niezadbane i piszę to jako kobieta:( włosy myte wczoraj (jak nie dalej), ciało myte wczoraj (jak nie dalej), na twarzy ulepiony podkład o źle dobranym kolorze, kolorowe syntetyczne ciuchy byle tanie i byle dużo, przerysowane brwi, plastikowe buty byle tanie i byle dużo... faceci to samo, ale nie myśl autorko, że kobiety są dużo lepsze. obie płci emanują takim wczorajszym nieświeżym niezadbaniem połączonym z pościelowym zapachem:P czasem przytłumionym tanimi perfumami

Gość gość
Byłam we Włoszech i zwracałam uwagę na Włoszki.Powiem szczerze, one nie są urodziwe. Wręcz brzydkie. To już Polki są ładniejsze, choć coraz więcej jest grubasek niestety. Z facetami podobnie, po 35 już łysina, albo siwe włosy, brzuch, karłowatość, tycie. Przystojniaków można poznać ale w wieku do 30-tki.Później już jak klony zniewieściałe, grube, w dresach, adidasach.Ten sam styl. Albo era brodaczy jak u Mikołaja, z której często gęsto wyłaniają się siwe kłaczki, obrzydlistwo.Co za chora moda z tymi brodami paskudnymi wstrętnymi, faceci na własne życzenie postarzają się o 40lat!

Gość gość
Teraz zaczyna sie juz moda na wąsy .

Gość gość
kolejna frustratka ktorej bekarta zrobil jakis dyskotekowy polski polglowek i wyzywa sie teraz jacy to polscy faceci sa beeeee :)

Gość gość
"Przez 23 lata swojego życia nie czułam pożądania do żadnego faceta. Sa wyjatki, ale to na zasadzie ze sa ladni (nie przystojni)jak kwiat,obraz itp bez zadnych odczuć. Znaleźć przystojniaka a najlepiej bruneta to cud. Podróżuję dużo po Polsce, mam szerokie grono znajomych i tak jak mówię nigdy nikt mi się nie podobał. Wyjechalam do DE,od razu 2 na których byłam mega napalona. W USA jeszcze lepiej. Nie dziwcie sie, ze koboety wymiguja sie bolem glowy. Chcecie tylko brac nic nie dajac w zamian." To prawda tez nie szaleje za żadnym Polacy wyglądają jak kupa gówna

Gość gość
to paradoksalne, ze polskie kartoflice czesto wygladajace jak krzyzowka mopsa z olowkiem, wyrazaja sie tak negatywnie o rodakach. jeszcze jakby to bylo zrobione przynajmniej jesli juz nie z klasa, to odrobina finezji czy pomyslowosci... prymitywna agresja. oto cala oferta (nie)drogich przedstawicielek zenskiego wydania "z kamera wsrod zwierzat". aha, zeby nie bylo - najczesciej dostajecie co dajecie. wiec pretensje rozlokujcie odpowiednio do "nas" i do was samych.