Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polacy sa tak szpetni i zaniedbani ze masakra

Polecane posty

Gość gość
Hahahaha gdyby tak wszystkie Polki i ukrainki wyjeżdżały do niemiec to już prawie wszyscy faceci walili k....nia:) Was wkurza to że Ukrainki to dla was konkurencja - moze i sporo Ukrainek wyjedzie ale duuuuużo jeszcze zostanie - kraj długi i szeroki:) Polkami można tylko pogardzac- niewiele to to potrafi,nawet obiadu nie ugotuje,a tylko by leżało du pą do góry. Takiej to od razu pokazywac drzwi i wypad.

Gość gość
Nie nie wkurza mnie ze ukrainki sa dla mnie konkurencja wręcz przeciwnie cieszę się bo taki Mietek jak Ty nie będzie do mnie zarywal i da mi spokój alleluja i wielkie dzięki ukrainkom

Gość gość
Monika belucci i nikt więcej , wloszki robią pod siebie z zazdrości na widok Polek i rosjanek , z Włoch pochodzą same paskudy oprócz Moniki , z Rosji można godzinami wymieniać piękności Z Tak,tak se tłumacz:) Jedyne czy m moze być Polka na zachodzie to kucharką lub gwiazdą p****li hahahahah - tyle jesteście dla nich warte. Polska to dla nich spichlerz roboli na budowę i tani seks (kobiety) - dziwic sie że nas przyjęli do Unii - zrobili na tym złoty interes ale co moze rozumieć jakaś polska maniura która jedyne co potrafi robić to doklejac tipsy i oglądać telenowele heheheh. Monica Bellucci,niegdyś Sophia Loren, wymień choć jedną obecnie znana na zachodzie Polkę:)

Gość gość
Takim januszom jak Ty to ja nic nie muszę udowadniać :)

Gość gość
Włoszki brzydkie? Hahahahaha,nawet Rumunki i Bułgarki biją Polki urodą - ciemna śródziemnomorska karnacja robi swoje - Polki to w większości blondynki i nijakie szatynki - pokrywaja mankamenty toną make upu - troche pokory bazyle,jakis helmut wmówił wam że jesteście jak królewna z wiezy której pilnuje smok ,ale po bliższym kontakcie widac że nie jedna z was to fiona:)

Gość gość
Takim januszom jak Ty to ja nic nie muszę udowadniać usmiech.gif mów se co chcesz ja średnio 3 razy na miesiac jeżdżę na wschodnia granicę i mam nieziemski seks bez marudzenia:) To samo robi jakis helmut z wami na granicy zachodniej hehehehe - tanie idiotki za 10 euro

Gość gość
To nie wiem co robisz jeszcze w Polsce , skoro jesteśmy takie brzydkie to po co tracisz czas boski krolewiczu? Wsiadaj w swój prywatny odrzutowiec i na Rumunię i Bułgarię i nie zapomnij o Ukrainie

Gość gość
Nie nie wkurza mnie ze ukrainki sa dla mnie konkurencja wręcz przeciwnie cieszę się bo taki Mietek jak Ty nie będzie do mnie zarywal i da mi spokój alleluja i wielkie dzięki ukrainkom Hahahah odezwała się pieknośc w tipsach za 2 zł - pewnie sama ma zadatki na przyszłą grażynę żonę janusza

Gość gość
Kolejny gramgolocy polako z urazona duma :3

Gość gość
16:39 I co,zalisz sie?Czyzby kazda zapodala ci kopa w d**e,biedaczku?:-) W ogole nie rozumiem,po cholere ktos zaklada setki tym podobnych tematow.Jakas frustracja polaczona z kompleksami?Szczesliwi i spelnieni ludzie maja co robic w zyciu a nie raz po raz wypisuja te same p*****ly.Alez coz...Trzeba czyms dowartosciowac sie i chociaz tutaj zablysnac.

Hmm dziwne opinie tu czytam.. Polki są właśnie uznawane za jedne z ładniejszych kobiet na świecie. A faceci.. no fakt, czasem nie potrafią o siebie zadbać, ale jak się weźmie ich w obroty, to nie jest najgorzej :) nie ma co narzekać :)

Gość gość
Hehehe już zaczyna się dorabianie ideolo i psychologia gardzę wami bo widze jakie jesteście głupie i tepe a potem na kafe wylęgarnia debilnych tematów jak to facet je olał i zostawił - byłaś głupia to cierp. Zresztą już badania udowodniły że kobieta ma mniejszy mózg od faceta:) Nikt mi nie dał kosza,po prostu nie lubię Polek bo psują opinię temu krajowi wszedzie gdzie kolwiek pojadą. Głupie tanie nieszanujące się krowy.

Gość gość
Dowartosciowales już swoje ego ? To teraz wytrzyj Slinke z mordki i grzecznie na karnego jeżyka

Gość gość
Ale rację mam,ty to wiesz, ja to wiem, i twoja koleżanka przyszłą grażyna zona janusza też to wie.

Gość gość
Te wszystkie Polki co tu siedzą to mysla że spotkaja księcia na białym niemieckim rumaku tymczasem co druga skończy jako Grazyna zona Janusza i będą chodzić w klapkach Kuboty po plaży na wczasach w Juracie za pół ceny.

Gość gość
Tak tak , przestań siedzieć na kafe tylko lepiej idź na łowy matrymonialne , może jakaś zdesperowana ukrainka w końcu zwróci na Ciebie uwagę jak już przyuwazy ze na Francuza już nie ma szans

Gość gość
Nie zalezy mi na stałekj kobiecie,wolę Ukrainki i prostytutki - a z was to mam bekę,gdybym był niemcem to też bym was walił jak w bęben,oni pewnie do dzisiaj dziękuja Bogu że maja za miedzą wylęgarnie taniego seksu.

Gość gość
Tak tak , większość Polek ma studia i zarabia normalnie na życie , może twoje swietlany muszą zarabiać psioszka

Gość gość
Tak tak , większość Polek ma studia i zarabia normalnie na życie Te które znam to tępe sebixy,co jak urodzą bachora dają mu jakieś poj...ne imię typu Jessica czy Olivier hehehehehe.:)

Gość gość
Widać w jakim środowisku żyjesz "hehehehehe" miłego dnia życzę

Gość gość
Widać w jakim środowisku żyjesz "hehehehehe" miłego dnia życzę żyję bo muszę, ale twardo i bezwzględnie to oceniam - nie wszyscy jak żyją w syfie dookoła to nim przesiąkają

Gość gość
bcokrajowcy nie moga wyjsc z podziwu bo jesteśmy najładniejsze w europie obok ukrainek. ahahahahahhaha wy? Najładniejsze to są kobiety z Południa - Włochy,hispania,rumunia,bułgaria

Gość gość
16:47 A ty jestes takim tepakiem,ze nie wiesz,ze na kafe duzo tematow to zmyslone prowo.I kto tu jest debilem?:-)

Gość gość
'' Przez 23 lata swojego życia nie czułam pożądania do żadnego faceta. Sa wyjatki, ale to na zasadzie ze sa ladni (nie przystojni)jak kwiat,obraz itp bez zadnych odczuć. Znaleźć przystojniaka a najlepiej bruneta to cud. Podróżuję dużo po Polsce, mam szerokie grono znajomych i tak jak mówię nigdy nikt mi się nie podobał. Wyjechalam do DE,od razu 2 na których byłam mega napalona. W USA jeszcze lepiej. Nie dziwcie sie, ze koboety wymiguja sie bolem glowy. Chcecie tylko brac nic nie dajac w zamian. '' t No popatrz to tak samo jak u mnie :D:D:D:D Tak naprawdę to mało który mnie jara :P

Gość gość
17:11 Z czego ryja cieszysz skoro to prawda jest?:-) To,ze tobie podobaja sie Wloszki czy tam Ukrainki nie oznacza,ze wszystkim musza tak samo imbecylu.

Gość gość
ty tępa polko

Gość gość
wklej foty

Gość gość
milczeć tam polska raszplo dla helmuta za 3 euro

Gość gość
Kolejny podobny temat jakich dziesiatki,napisany przez jakas idiotke albo idiote w celu wywolania kolejnej gownoburzy a ludzie jak zwykle zra sie na forum.Lykacie wszystko jak pelikany.

Gość gość
ale to fakt, obczaj kilka tematów, i poczytaj jacy teraz kolesie się podobają dziewczynom jak np Bieber, czy ci z jakichś innych zespołów 🖐️