Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet pyta

3 randka wyjazd

Polecane posty

Gość Facet pyta

Hej, mam pytanie. Spotykam się z dziewczyną/kobietą za tydzień trzeci raz i od razu jedziemy na kilka dni w góry. Jak myślicie czy ona bierze pod uwagę seks na tym trzecim spotkaniu? Mamy po 35 lat.

Gość gość
Myślę,że liczy się z tym:P nie jesteście dziećmi, to jedno, a dwa, to kota w worku nie będzie brała:D

Gość gość
No pewnie ze tak. Chce cie sprawdzic zeby potem sie bie rozczarowac.

Gość gość
w seksie tez musi być dopasowanie:) bo inaczej lipa

Gość gość
Ok dziękuję Wam za odpowiedzi :) Mam nadzieję, że wszystko wyjdzie dobrze :) Dzięki

Gość gość
Seks na 3 randce.. czy to jakiś żart ? Nie - zapomniałam że przecież tak ma być w/g wskazówek internetu... Autorze topiku - nie spiesz się z tym aż tak Może pierwszy wspólny raz we własnym łóżku aby później mieć miłe wspomnienia ;) a na wyjeździe postaraj się zbudować więź - wiem brzmi dziwnie ale faceci też to potrafią ! Miłego 🌻

Gość gość
Gdy byla mlodsza dawala szybciej nie badz frajerem musi byc seks w koncu jakto mowia kobiety nie brac kota w worku.

Gość gość
Przeciez o to jemu chodzi, glownie o seks zeby byl, dlatego tak szybko chce z nia wyjechac w gory

Gość gość
Jak miałam 20 lat spotkałam się na kawę z facetem, którego poznałam kilka miesięcy wcześniej na dzień przed jego wylotem z polski.Pierwsza randka była jak wrócił, miała być kawa na starówce i spacer a skończyło się 4 dniami nad morzem. Nie wzieliśmy nawet ubrań na zmiane ani ręczników, najpotrzebniejsze rzeczy kupiliśmy po drodze i po części na miejscu. Do dziś miło wspominam chociaż związek ostatecznie nie przetrwał

Gość gość
Up vvvvvvvvvvhhhhh

Gość gość
Seks jest super, cieszcie się nim ludzie. Komentarze prawiczków-koniobijców i innych cnotek-niewydymek olać.