Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PISIORKO czy podziękowałaś juz prezesowi i straszydle za 500 zł ?

Polecane posty

Gość gość

wielbisz komuchów mocno ?

Gość gość
Widzę, że przeciwnicy PISu prezentują swoją postawą wysoką kulturę osobistą i niezwykłą inteligencję. Faktycznie, są w stanie parzyć na politykę z szerokiej perspektywy. A odnosząc się do pytania, tak, cieszę się, że każdego miesiąca możemy z mężem przelać dodatkowe 500 zł na konto oszczędnościowe. Gdy dzieci będą starsze te pieniądze na pewno się przydadzą.

Gość gość
Zjedz śledzia i się nim udław.

Gość gość
Nie bo to dla dzieci a nie dla mnie, a Ty autorko daj sobie już spokój bo Twoja flustracja jest żałosna. Nie wiem jakim trzeba być ścierwem żeby zazdrościć dzieciakom.

Gość pisiorka
Nie, ale dziękuję im, że wbrew zaleceniom unii i umowom PO sprzed wyborów twardo stają okoniem i nie przyjmują ciapatego bydła w przeciwieństwie do zdegenerowanej i politycznie poprawnej europy, która drze ryja że jesteśmy rasistami, a jednocześnie codziennie opłakuje swoje ofiary zamachów terrorystycznych.

Gość gość
gość dziś a co to jest flustracja? bo frustracja to wiem ale o flustracji nie słyszałam :D

Gość gość
na kafeterii jest flustracja ciunża a stosunek przerywany wg kafeterianek to antykoncepcja :D

Gość gość
Widać po autorze (autorce) topiku jaką kulturą osobistą dysponują lemingi z PO i ich oddani sympatycy!

Gość gość
gość dziś Led to Ty? :) kurde miło by było wśród tych tępych ku/rew jakąś normalną spotkać z dawnych lat ;)

Gość gość
Żałują dzieciom pieniędzy, zgadzam się to zwykłe sfrustrowane ścierwa! Żałosne, krzyczą, ryczą i tak wszyscy mają je w duupie. I dobrze bo tam ich miejsce! Szkoda tylko że tego nie rozumieją.

Gość gość
Nie dostaje 500,bo dzieci mam juz dorosle ,ale chwale sobie pis za przywrocnie wieku emerytalnego,szczegolnie dla kobiet to bylo chore co po wymyslilo, 67 lat. Niektore rzeczy mi sie nie podobaja ale i tak uwazam rzady pisu za b dobre.

Gość gość
Liberalnym kur/wom dziękujemy.

Gość gość
Akurat PIS ma sporo za uszami i niektóre rzeczy robi tragicznie ...lecz PO której autor/ka tematu jest trollem to jeszcze gorszy syf . Z tymi "uchodżcami" to nie chodzi tylko o te parę tysiecy co chcieli brać .To nic jeszcze bo oni byli za "mechanizmem stałego przyjmowania" .Tj. rok w rok miano do Polski podsyłać po 5-6% puli nachodzców .Bez prawa selekcji i z przymusem ich trzymania w kraju .Tj. jakby do Europy zjechało z 500 tys to Polska rok w rok by dostawała po 24-30 tysięcy ...Aha zabezpieczenie przed ich ucieczką na zachód też miało być -odciski palców i dane biometryczne w ten sposób by nie mogli uciekać do De czy FR i występować o socjal./azyl .Władze PO - z Gdańska już szykowały 200 mieszkań dla nich ..szlag trafia .