Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dangerous Woman

Nienawidzę Polski i Polaków ~ tej nietolerancyjnej, prymitywnej dziczy

Polecane posty

Szczerze? Uciekłabym już teraz do USA (tak wiem, rządzi tam Trump), ale mentalność ludzi na zachodzie jest zupełnie inna mimo wszystko. Tutaj nie da się żyć normalnie. Prawda jest taka, że nie to Polak cię skopie leżącego do bólu i krwi, bo ma przyjemność z zadawania ran innym. Dowartościowuje się tym. Tak, tak - to jest prawda. Ten kraj nie toleruje żadnej odmienności, tylko potrafi krytykować w sposób wulgarny. Wiem, że zaraz zleci się tu fala krytyki, ale mam to w d***e :) Bo wiecie co, nie rusza mnie już i nie obchodzi opinia zarozumiałych, wieśniackich polaczków 😘

Gość gość
Hipokrytka, Dlaczego jesteś nietolerancyjna dla mojej nietolerancji ?

Gość gość
Nie wszyscy są ludzie tolerancyjni, choć rzeczywiscie w większości Polacy nie tolerują inności.

Gość gość
No uciekłabyś ale nikt cie do tej Ameryki nie wpuści więc stul pysk

Gość gość
Hahaha widocznie w USA też nie do końca tolerancyjni bo Ciebie bez wizy nie wpuszcza.

Gość gość
Polaków nigdzie nie chcą.

Gość gość
Masz racje niestety.. A najgorsze jest, ze za kilka lat bedziesz taka sama... I to nie jest hejt.. Nie poddawaj sie i sprobuj zmienic srodowisko.. Powodzenia :)

Gość gość
siedzisz tu ponieważ masz pazerne geny, wiesz że tylko tu możesz żyć w luksusie przewalając papiery w jakiejs instytucji-gufnie co ci zalatwił czerwony tatełe niewiadomego pochodzenia ps. ci co by tu chcieli mieszkać musza wyjeżdżac a wy, potomkowie odchodów Armii Czerwonej bez znajomości nie wyjdziecie do sklepu po kartofle:-O

Gość gość
Kocham Polskę i Polaków - ten wspaniały naród, inny od wszystkich, mający swoje zdanie, kochający wolność.

Gość gość
"Bo wiecie co, nie rusza mnie już i nie obchodzi opinia zarozumiałych, wieśniackich polaczków " x błagam cię, nie wyjeżdżaj. co my poczniemy bez takiej tolerancyjnej, otwartej i przyjaznej osoby. z każdego zdania które napisałaś wyziera twoja otwartość, tolerancyjność i troska o innych. a może nie? może to jednak wrogość, wulgarna nienawiść i podłość?

Gość gość
Niestety autorka jest żywym przykładem chamstwa i nietolerancji Polaków , komuś wtyka a sama ma kibel w gębie

Gość gość
To nie żadna autorka - to Czesiek Kukawski.

Gość gość
autorko -to wybierdalaj i to w podskokach - im mniej takich debili tutaj, tym lepiej :D🖐️