Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile ważyły Wasze dzieci w poszczegolnych tygodniach ciąży..proszę napiszcie

Polecane posty

Gość gość

Napiszcie proszę ile ważyły wasze maluszki w tyg ciążowych a później przy urodzeniu :)

Gość gość
myslisz ze ktoś jest na tyle popieprzony zeby ci 40tygodni wypisywac? uwazaj bo matki mają tyle czasu na p*****lety :D

Gość gość
A po co Ci ta wiedza nienormalna jesteś czy jak ?

Gość gość
No to przynajmniej kilka wag nikt nie chodzi tez 40 razy do lekarza

Gość gość
Przepraszam jeśli kogoś uraziłam. Chciałam sobie porównać ponieważ mam problem i moje dziecko wazy za Malo. Tylko tyle i aż tyle

Gość gość
32 tc- 2200g 35tc- 2800g 29tc- 1850g i wczesniej gdzies 22tc- 1100g wcześniejszych wag nie pamietam

Gość gość
Dziękuję.

Gość gość
1100 w 22tc? U mnie wtedy niecale 400g... W 30tc 1450, w 36tc 2500g, teraz 38tc 3100. Syn podobnie, urodzil sie z waga 3270.

Gość gość
jestes nienormalna. co ci da ze porownasz? nagle twoj płod zacznie wiecej wazyc? uzdrowi go to? nie bedziesz musiala isc do lekarza? rozwiazesz tą wiedza problemy w Syrii?

Gość gość
14.29 chciałabym się trochę rozeznać czy ktos miał podobnie a czemu jesteś agresywna?

Gość gość
podobnie? gdybys chciała wiedziec czy ktos mial podobnie to zapytalabys co zrobic w przypadku gdy płod wazy za mało.. A ty wprost pytasz anonimowe osoby o wage ich płodów. nie znając osob, nie wiedzac jakiej są postury, ile wazą czy na cos chorują :o WSZYSTKO ma wpływ na wage i rozwoj plodu. matk boska, zachodzisz w ciaze a nie wiesz o takich rzeczach? wpadka pewnie co?

Gość gość
Nie wytrzymam ale się uczepilas. Ciąża jak najbardziej planowana.

Gość gość
własnie widze jak planowana. nawet elementarnej wiedzy nie masz :o wspolczuje temu dziecku :o

Gość gość
do 14:27 tak pomyłka .. miało być 27 tc

Gość gość
W 27 tygodniu córeczka ważyła 1000g a syn 1100g. Po urodzeniu ważyli: Córeczka 3750 (42tc) Synek 3860 (42tc)

Gość gość
Dajcie sobie spokój z ta wagą, mój 30 minut przed porodem na usg w szpitalu "wazyl" jeszcze 4400, a gdy wyszedł 3580.

Gość gość
A u mnie bylo wlasnie w miare dokladnie i w dzien porodu mi podali ze 3300 i syn sie urodzil te 3270, wiec teraz tez wierze, ze bedzie mniej wiecej tyle co przewiduja:)

Gość gość
A tą atakujaca autorko sie nie przejmuj, najlepiej nie odpisywac, ta frustratka juz w ktoryms temacie sie udziela, najwyrazniej mysli, ze wszytskie rozumy pozjadala. Po to jest forum, zeby pytac, a ta osoba stara sie ukazac ludzi jako idiotow, co zadaja glupie pytania, maja glupie problemy... Niestety efekt odwrotny... Ja nie widze nic dziwnego w takim pytaniu, zawsze to jakies rozeznanie, wiadomo, ze sie martwisz, ze sa jakies nieprawidlowosci, ale usg faktycznie lubi pokazywac w caly swiat, zalezy jak sie dziecko przekreci, moja tez nagle miala za maly brzuszek, teraz wyrownala, a ja sie tylko stresowalam pomiedzy jednym usg a drugim. Ile Twoje dziecko teraz wazy?

Gość gość
No oczywiscie bo dzieci do pewnego momentu ciazy wszystkie waza mniej wiecej tyle samo potem sa rozbieznosci