Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lubicie modę na podarte ubrania?

Polecane posty

Gość gość

j.w.

Gość gość
ja sobie ostatnio na pośladkach zrobiłem dziury coby niewiasty patrzyły się na mój zgrabny tyłeczek i panowie zresztą też :)

Gość gość
Moim zdaniem to głupie, żeby móc kupić nowe ubrania, i chodzić w podartych ubraniach jak jakiś bezdomny. Ja to nazywam modą na bycie ekskluzywnym menelem.

Gość gość
taki jeden zrobił na tym karierę :P Ja uwielbiam takie ciuchy, teraz kupiłam kurtkę która prawie nie ma pleców

Gość gość
Nie lubie. Kupiłam takie podarte spodnie i chyba ze 2 miechy lezały w szafie . Raz założyłam ale w ogole sie nie czuje w takich podartych to nie moja bajka

Gość gość
Za rok dwa ci ktorzy to nosza beda sie wstydzili wlasnych zdjec

Gość gość
ta moda pojawiła się na początku lat 90

Gość gość
ja tak chodzę od kilku lat...więc kiedy mam się zacząć wstydzic?

Ta moda pojawiła się kilkadziesiąt lat temu i nic nie zapowiada tego by siw miała skończyć. Masz tylko jedno wyjście. DEAL WITH IT!

Gość Inatka93
Moja odpowiedź będzie krótka - nie. Po pierwsze dlatego, że to nie sztuka zniszczyć ubranie, a po drugie, wolę elegancką, modną odzież. Polecam Wam stronę www.kostium.com właśnie z tego względu. Jest to sklep dla pewnych siebie kobiet, którym dzisiejsza moda "obdartusów" nie odpowiada. Zachęcam do zapoznania się z całą gamą sukienek czy spodni -https://www.kostium.com/spodnie-damskie .

Podarte ubrania nie są ok, chyba że już ktoś nosi dziury i tylko czasami gdzieś prześwitują ubrania. Moja stylistka pomogła mi fajnie dopasować podarte jeansy do jednej ze stylizacji i to zestawienie na prawdę wygląda super. Polecam zakupy ze stylistką bo to fajna rzecz https://nikitina.pl/zakupy-ze-stylistka/

Gość gość
Podarte ubrania są fajne tylko w jedny przypadku- jeśli podarły sie w wyniku częstego używania. Jak widzę w górach czlowieka w portkach i butach zdartych od częstego łażenia to aż mi się morda uśmiecha :) Albo jak ktoś od lat nosi jedne ukochane dżinsy na ktore zbierał rok i za nic ich nie wyrzuci. To jest sznyt, kiedy ciuchy mają historię. A nie kiedy nastolatka kupi sobie podarte szmaty w jakims hm.