Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZEMU PIES SIĘ DRAPIE?!

Polecane posty

Gość gość

Witam. Tydzień temu odpchliliśmy naszego kota i psa środkiem advantix. Mimo to zwierzęta nadal się drapią. Psa odpchliliśmy u weterynarza, kota w domu. Czy jest możliwość, że źle zaaplikowalismy środek? Mieszkamy na wsi. Kot często wychodzi z domu i łatwo może zdobyć pchły np od innego kota. Czy środek chroni też przed ponownym wejściem pcheł na sierść? Odkurzyliśmy dokładnie całe mieszkanie, aczkolwiek nie wyrzucilismy worka od odkurzacza. Czy pchły mogą z niego wyjść? A może to w ogóle nie są pchły, a nasze pupile mają jakąś chorobę? Jak sądzicie?

Gość gość
peewnie pchlyy, skacza z jednego na drugie, bidulki pieseczki

Gość Marinta
Myślę, że powinnaś wybrać się z nim do weterynarza. Jeśli chcecie, to możecie zajrzeć do http://www.klinikavet.pl/ . Jest to całodobowa klinika weterynaryjna, więc myślę, że i wam może się przydać.

Gość gość
Nie ma co męczyć psa i iść trzeba z nim do weterynarza.Ja najczęściej chodzę do weta w www.weterynarz.pila.pl.

Gość zyczliwadj3o0stka
1.wykąpac w wodzie z szamponem kota i psa... odkurzyc dom,umyc dywany... 1B.NIE dopuszczac do kontaktu z zapchlonymi zwierzątami od sasiada!!!proponuje kota na sznurku:) 2.ZAlozyc psowi i kotu obrożę na insekty. 3.ODROBACZYC pasozyty WEWNETRZNE....bo INTRUZ MOZE swedziec od srodka!!!Odorbaczamy co 3 mies, 4.JAk to nie pomoze to zastanowic sie czy to nie alergia....lub jakis SWIERZB. z