Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobietki, poszlybyscie do roboty na kasę, na pomoc kuchenna lub kelnerkę?

Polecane posty

Gość gość

Czy raczej przypał? Dziewuchy po zawodówce tak pracuja :D

Gość gość
Normalna praca. Ludzie po studiach pracują na kasie bo nie ma innej pracy. żeby pracowac w biurze banku trzeba miec znajomości

Gość gosc zawadiaka
Dlaczego przypał, to normalna robota, tylko nie każdy też się do niej nadaje.

Gość gość
Nie.

Gość gość
pokazać sie z taka wsiura z Biedry to jeszcze większy przypał :P

Gość ciocia gosia30
ja robiłam na kuchni...bez zadnego doswiadczenia,zapirrdol straszny w 15000 stopniach celsujsza...presja,stres,oparzenia,potluczone gary..Wez k***a odcedz 500 litrowy gar ziemniakow goraczych do czerownosci:)naloz 50 osobom obiad w 30 sekund. Kucharka darła na mnie ryja 8 godzin dziennie...Strasznie nerwowa robota.P*****le nigdy wiecej.Wytrzymałam tydzien. PRacuję teraz na kasie..:) czasami Pracuję tutaj tez ze studentami i to nie byle jakimi,bo zdarzają sie inzynierowie na 4 roku!!...a nawet magistrowie:( dorabiaja w wekendy. jestem zadowolona,szdarzają sie zj****e rozczeniowe mohery... ale praca lekka i czysta...przynajmniej nie sprzatam gdzies kibli:)

Gość gość
Tak. Pracowałam w kuchni szkolnej przez rok - faktycznie fizycznie ciężko, ale szefowa była super i dzieciaki w szkole fajne - często chwaliły jedzenie, dziękowały w taki szczery sposób, miło to wspominam. Stres związany z czasem, bo jedzenie musiało hyc gotowe punktualnie, ale poza tym spoko.

Ja jestem po technikum z czerwonym paskiem, wyróżnieniami i innymi gównami a teraz pracuję na magazynie -.- Od razu po szkole byłam kelnerką, jedyny z tego plus to napiwki od najebanych dziadków :) Praca teoretycznie luźna, można zarobić, ale ja miałam pecha do szefa, zastraszał nas, wyzywał, wytykał paproch na podłodze, kazał czyścić szczoteczką zmywarkę i kibel. Raz nazwał mnie przy klientach "upośledzoną cipą" bo wpuściłam bezpłatnie pana do łazienki, bo zarzekał się, że już nie wytrzymuje a nigdzie łazienki oprócz w knajpie nie było. Nie miał przy sobie złotówek, ale dał mi funta :) Tak mnie szefunio zastraszył, że gdy odchodziłam, powiedziałam mu, że jestem w ciąży, żeby nie wrzeszczał. Może i bym wróciła do kelnerstwa, ale chyba za duży uraz po tej akcji...

Gość gość
Zaraz po studiach pracowałam w sklepie, żaden "przypał"

Gość gość
nawet duży przypał, pójdziesz tam i będziesz jak taka służąca, która nie dość że ochłap dostanie to jeszcze łajana będzie. spróbuj może choć w sieciówce jakieś?

Gość gość
Pracuje tak i to w Londynie. Praca ciezka a pieniedzy ledwo wystarcza na skromne przezycie