Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Maz chce sam isc z domu a dziecko chore

Polecane posty

Gość gość

Corka rozchorowala sie.Mezowi sie nudzi bo nie lubi siedziec w domu.I powiedzial ze idzie na spacer.Jestem wsciekla.jak on moze nas same zostawic

Gość gość
Olej dziada. Niech spada na ten spacer. Zrób sobie kawkę i miej na niego wyj****e.

Gość gość
własnie po co ci maz ani to pozytek ani wsparcie ja tam lubie jak nikogo nie ma ale wygonic z domu tego pantoflarza to wyczyn.

Gość gość
rano wstal pojechal na zakupy. Pojechal oddac sukienke do wypozyczalni.Potem razem robilismy obiad i ciasto.Pomyl gary.Wywiesil pranie na podworku.Wypilismy kawe zjedlismy ciasto a teraz uklada z dzieckiem puzle.Zastanawiam sie czy dac mu wychodzne?????????

Gość gość
Ten lament o wyjście na spacer? Myślałam, że chce iść na imprezę czy do znajomych. To nic złego. Przewietrzy się i za chwilę wróci. Wtedy sama może wyjdź się przejść. Nie szukaj problemy tam gdzie go nie ma :-(

Gość gość
O ludzie :-D ty tak serio? A to dziecko to powaznie jakos chore, szpital wisi w powietrzu czy poprostu sie przeziebilo?

Gość gość
Ja p*****le!Tez myslalam,ze ten facet idzie na jakas calonocna balange z kumplami a tu chlop tylko chcial troszke odetchnac i wyjsc na spacer.A tu jakas nawiedzona histerie urzadza i na kafe musi temat zakladac.Jak chcesz to przywiaz go do kaloryfera na smyczy i wyprowadzaj na spacery kiedy ty bedziesz miala na to ochote.Wydaje mi sie,ze to prowo jakies nierozgarnietej idiotki.

Gość gość
jezu pewnie chce odsapnąć ty pewnie też, wymieńcie się spacerami po godzinie co za problem

Gość gość
coś mi tu śmierdzi prowokacją i jeszcze ten dopisek ile to on dziś nie zrobił a ona broni głupiego spaceru, nudzisz się wsobotnie wieczory idiotko?

Gość gość
To jest niewolnik, że nie może bez ciebie nawet wyjść się przewietrzyć? Wisisz na tym facecie non stop jak widać to potrzebuje czasami wyjść na pół godzinny spacer bez ciebie... Daj mu trochę wolności, przecież na imprezę nie idzie :o

Gość gość
Hm gdyby mój mąż zawsze jak mam kryzys i mówię muszę wyjść na spacer pisał to na forum to innych tematów by nie bylo.... Dobrze że mamy psa to zawsze mogę powiedzieć że pies się kręci i wyjść.

Gość gość
jednak nie poszedl na spacer.Zajal sie w domu myciem okien, lazienki teraz szoruje fugi.Chcial ogladac mecz- ma zakaz.

Gość gość
musi jeszcze skosic trawe. pomalowac płot.bidulek ile on musi robic.