Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie pasuję do tego świata w 100 %

Polecane posty

Gość gość

Mam całkiem inne priorytety niż zdecydowana większość ludzi, nawet mam całkiem inne poglądy od zdecydowanej większości i inaczej patrzę na ten świat i życie. Dlatego moja dusza nie pasuje do do tego świata, tym bardziej do czasów w jakich przyszło jej żyć.

Gość gość
Mam ten sam problem, czuję się wyalienowana. :(

Gość gość
Nie pasuje do tego świra. Mam calkiem normalne priorytety a nie tak zyebane jak on

Gość Tajemniczy___ktoś____
Ja też nie pasuje...

Gość gość
świata czy chamskiego polskiego społeczeństwa ? Jakbyś miała okazję urodzić się w innym kraju , takim który Ci się podoba to byś nie skorzystała ?

Gość gość
Ogólnie świata. Nie ma dla mnie znaczenia, czy wyspy karaibskie, czy polska.

Gość gość
A ja w 200%.

Gość gość
A jakbyś mogła zmienić jedną rzecz na świecie to co by to było ?

Gość gość
Jestem facetem. Nie wiem co bym zmienił. Niewiele. Jedynie chciałbym mieć wiedzę, którą mam obecnie dużo wcześniej.

Zmieniłbym ludzi. To oni psują świat.

Gość gość
Dokładnie bo świat i życie jest piękne. To ludzie są coraz gorsi i psują wszystko.

Życie jest piękne tylko w bajkach...

Gość gość
to czemu większość ludzi je ciągnie

Gość gość
...Nie pasuję do tego świata w 100 % ... x Jak masa innych niedouczonych kretynów :D. Bo tylko prawdziwy kretyn, buduje zdanie w taki sposób. Powinno być: "Nie pasuję do tego świata zupełnie". Wg twojego bełkotu, możesz pasować do świata na 99,99% :P. Pytanie jeszcze do jakiego świata? Inny jest bowiem świat sparaliżowanego na wózku, od świata w pełni zdrowego człowieka. Niestety, kretyni tobie podobni, są zbyt głupi, by świat zrozumieć i zbyt zapatrzeni w siebie, by jego piękno dostrzec. Płodzą potem na Kafe, te swoje narzekania, zamiast wziąć d_pę w troki i zacząć naprawdę żyć.

Gość gość
Rozumiem ludzi, którzy czują, że nie pasują do tego świata. Ale nie rozumiem, co miałeś na myśli pisząc iż Autor nie żyje naprawdę, czyli co sugerujesz, jakie to wg Ciebie jest to prawdziwe życie? Autor tematu żyje na niby? na próbę? Wytłumacz czym jest to prawdziwe życie, którym jak mniemam , żyjesz Ty.

Gość gość
gość dziś ...nie rozumiem, co miałeś na myśli pisząc iż Autor nie żyje naprawdę, czyli co sugerujesz, jakie to wg Ciebie jest to prawdziwe życie? Autor tematu żyje na niby? na próbę?.... x Na niby, to jest określenie prawdy najbliższe. Autor tematu jest równie ograniczony, jak stara dewotka, która płacąc większość pensji o.Rydzykowi, wierzy, że zostanie za nie zbawiona :(. Ubzdurał w swoim ciasnym umyśle jakąś tezę i myśli, że jest ona lepsza od wszystkich innych, bo opracowana (nieudolnie) przez niego. To nie jest indywidualizm, ale zwykły megalomanizm i narcyzm. x I ten typowy dla wszystkich idiotów bełkot: "Dlatego moja dusza nie pasuje do do tego świata, tym bardziej do czasów w jakich przyszło jej żyć.". Kto debilowi broni poszukać ludzi, którzy myślą i czują jak on ? On sam. Bo wtedy nie byłby taki "niepowtarzalny" :P.

Gość gość
Kto tu się tak pluje, stary ramol, czy stara panna? :D

Gość gość
niedługo system zostanie obnażony i usunięty.kto nie zdazyl się dostosować do piekna będzie usunięty,ale jeszcze trochę czasu

Gość gość
17:45 Ma rację. Większość pisze, że nie pasuje do tego świata.

Gość gość
p*********e nie na temat

Gość Kosmitkaa
Autor to moze INDIGO CHILD, albo wcielony na Ziemie kosmita. Dużo juz nas w takim razie :D

Gość gość
Tak obserwuje juz od lat, tę waszą cywilizacje, ucze sie, co to znaczy być jak wy, zastanawiam sie, po co robicie tyle różnych rzeczy. Staram sie zrozumieć to, ale wychodzi mi tylko rozumowanie tego na waszą "logike" bo nie umiem odczuwać tej egzystencji w pełni tak, jak wy. Jestem między wami i czasem uczycie sie ode mnie nowych sposobów działania w okreslonych sytuacjach, co może pomóc wam przekroczyć nieprzekraczalne.

Gość gość
gość dziś Czy ktoś ma jeszcze wątpliwości, że te egzaltowane brednie piszą prawdziwe psychole :P ?

Gość gość
gość dziś gość dziś x Tak, tak. Z takich mi sie śmiać chce chyba najbardziej. Neandertale były bardziej rozumne od ciebie :)

Gość Pieprznieta bez powodu
No to witam w klubie, mam tak samo.. Czekam aż dojrzeje do tego zeby sie zabic.

Gość gość
gość dziś Neandertale ewoluowały, bo nie były tak durne jak ty psycholu. U nich mógłbyś robić jedynie za przynętę na grubego zwierza :P.

Gość gość
gość wczoraj x Założe sie że psychol to cie robił z psem, bo masz w sobie cos z takiego dzikiego nieokrzesanego zwierzęcia.

Gość gość
Kolejny raz udowadniasz, że jesteś debilem. Pies to wg ciebie dzikie, nieokrzesane zwierzę :D. A kanarek cię nigdy nie zaatakował :P ? Nawet obrazić kogoś dobrze nie potrafisz, psycholu bez wyobraźni :P. x Trudno byś pojął cokolwiek z otaczającego cię świata, skoro pies jest dla ciebie dziką bestią. To jest właśnie przykład tego chorego, urojonego świata psycholi :(.

Gość gość
Hau Hau