Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O co chodzi z tym cytatem z tej piosenki co ?

Polecane posty

Gość gość

''Ty zostaniesz, inne wyjdą stąd rano''To różnica między dziwką. a damą'' I potem '' Kiedy nie ma cię to jest załamka '' Wyjaśni ktoś o co w tym chodzi?Czyli jak wychodzę rano z imprezy to jestem dziwką?Wyjaśnijcie

Gość gość
dziwne :-/ a jaka nuta ?

Gość gość
Ze to co były na raz to wyjda rano no od faceta,a ta ktorej pozwoli zostac to niby ta porzadna na zawsze czyli dama a tamte to dzi/w/ki.

Gość gość
To znaczy że nazywa wszystkie inne kobiety d******* jeśli go nie chcą. Burak totalny. A ta co zostaje pewnie pijana, że z takim bufonem się zdaje.

Gość PolitycznyPolak
Rap w którym się umoralnia to hipokryzja ;) Nie wiem o co chodzi,nie znam tej piosenki i szczerze nie będę się nad tym zastanawiać.Może tekst tyczy dziewczyn które chodzą na imprezy żeby się pobzykać,a ta która zostaję jest damą bo siedzi w gronie znajomych i i nic nie robi.

Gość gość
Dzięki za odpowiedzi może jeszcze ktoś się wypowie ?

Gość gość
gość dziś Ze to co były na raz to wyjda rano no od faceta,a ta ktorej pozwoli zostac to niby ta porzadna na zawsze czyli dama a tamte to dzi/w/ki. XXX Inteligenta odpowiedź,oczywiście podkreślając ''to niby''.Zgadzam się :)

Gość RAPER 24 LATA
Chodzi o to, żeby się zrymowało. O nic więcej.

Gość gość
Białas nawija o tym,że są laski które przychodzą na imprezę i z samego rana po udanym seksie wychodzą z niej,a jego dziewczyna zostaje z nim na cały dzień rozumiesz nie?Nie sugerować się powyższym tekstem bo każdy normalny człowiek wraca nad ranem z imprezy,ale często taki tekst jest źródłem napieprzania na kobiety które normalnie żyją,a nie w wieku 20 lat mają 2 dzieci i mężusia raperka co się nie wybawił i zaczyna umoralniać innych bo sam nie ma wolnej ręki :) Dlatego też nie lubię rapu bo rap schodzi na psy :)

Gość gość
gość dziś Białas nawija o tym,że są laski które przychodzą na imprezę i z samego rana po udanym seksie wychodzą z niej,a jego dziewczyna zostaje z nim na cały dzień rozumiesz nie?Nie sugerować się powyższym tekstem bo każdy normalny człowiek wraca nad ranem z imprezy,ale często taki tekst jest źródłem napieprzania na kobiety które normalnie żyją,a nie w wieku 20 lat mają 2 dzieci i mężusia raperka co się nie wybawił i zaczyna umoralniać innych bo sam nie ma wolnej ręki usmiech.gif Dlatego też nie lubię rapu bo rap schodzi na psy usmiech.gif xxx Trochę z tego bełkotu nie zrozumiałam,ale dzięki za odpowiedź :) Wbijam tu potem może ktoś jeszcze się wypowie pa

Gość gość
''nie sugerować się powyższym tekstem bo każdy normalny człowiek wraca nad ranem z imprezy,ale często taki tekst jest źródłem napieprzania na kobiety które normalnie żyją,a nie w wieku 20 lat mają 2 dzieci i mężusia raperka co się nie wybawił i zaczyna umoralniać innych bo sam nie ma wolnej ręki'' jestem wolnym słuchaczem rapu ale z tym się zgodzę,oni często naprowadzają młodych na takie coś,wydaję mi się że to akt desperacji i po prostu umoralnianie innych mają w genach a sami nie są fair :) piosenkę znam ale nie umiem powiedzieć o co chodzi typowi z tym tekstem xd