Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Raz się skurwisz kurwą pozostaniesz tak ?

Polecane posty

Gość gość

Zgadzasz się z tym cytatem?''Raz się skurrrwisz,kurwą pozostaniesz'' ?

Gość gość
tak psie :D

Gość gość
tak,ale to się tyczy kraju i wyborów,ludzi już nie

Gość gość
gość dziś tak,ale to się tyczy kraju i wyborów,ludzi już nie X To właśnie jest do ludzi skierowanie ;) Jak laska raz poszła na seks bez zobowiązań to jej się to chyba też tyczy nie ?

Gość gość
gość dziś tak,ale to się tyczy kraju i wyborów,ludzi już nie X To właśnie jest do ludzi skierowanie oczko.gif Jak laska raz poszła na seks bez zobowiązań to jej się to chyba też tyczy nie x moim zdaniem każdy sam się rozlicza,takie cytaty nie są zbytnio inteligentne,nawet co do prostytutek i kobiet lekkich obyczajów ;)

Gość gość
Niegdy sobie nie odmawiałam. Bzykałam się setki razy z różnymi. I mam być gorsza? Niczego nie żałuję nie zamierzam przestać.

Gość gość
Cytaty pieprzą ludziom w głowie. Nie warto się tym sugerować bo cytaty piszą ludzie całkowicie umoralniający innych ludzi :D Elo

Gość gość
Ja miałem żonę świętoszke,zauważyłem że z automata chcę z nią ślub bo dziecko się dobre urodzi,jednak to tak nie działa niestety ;) Każdy się k***i na swój sposób,jedna przesadzi trochę i ma wyrzuty sumienia to nic złego,jeden pójdzie do prostytutki,też nic złego,jedna złamie zasady kilka razy i ma kaca moralnego,ale czemu niby?Ci ludzie mogą mieć zasady a pisanie takich cytatów,jak i mówienie że to i tamto to ku/restwo to głupota.Idiota stworzył takie słowo,bo nie pasowało mu że coś wychodzi z norm społecznych,a takich cytatów na pęczki,po co się przejmować jak one są nie istotne w czyimś życiu a szare myszki się nimi sugerują :)

Gość gość
A z kim kobiety się kurfiom? Z korfiarzami przecież.

Gość gość
Cytat napisany przez zalosnego nieudacznika bez swojego życia umoralniajacego innych

Gość gość
Dokładnie , nie ma to jak trafić n porządnego kurfiarza co potem wyzywa kobietę od kurf :O ach już myślałam za tacy ludzie wyginęli

Gość Wujcio
Cytaty to cytaty,często prawdziwe,ale zawsze w nich jest takie drugie krzywe lustro i nie trzeba ich brać do siebie.Po prostu tyle

Gość gość
Nie ma czegoś takiego,nie można innych pierwiastkować bo każdy ma indywidualną sytuację życiową,tylko infantylni ludzie tak robią że pierwiastkują innych i dzielą na dobrych i złych.Kto ma wiedzieć ten wie co zrobił i sam się rozliczy,a prostytutek w to nie mieszajmy nic ich nie usprawiedliwia jeżeli nie robią z tego przymusu,ale przymiotniki takie jak te lub inne to tylko puste słówka od innych ludzi,normalnego to nie ruszy albo będzie miał wywalone na to.

Gość gość
właśnie nie

Gość gość
A ja lubię czuć się jak łatwa szmata. D******py facetom koleżanek i obciągam każdemu kto mnie chce. Faceci polecają mnie sobie a na wieczorach kawalerski daje wszystkim za darmo. Czuję się spełniona i szczęśliwa, lubię jak wkładają we mnie k***sy jeden po drugim i ostro pieprzą.

Gość gość
gość dziś A ja lubię czuć się jak łatwa szmata. D******py facetom koleżanek i obciągam każdemu kto mnie chce. Faceci polecają mnie sobie a na wieczorach kawalerski daje wszystkim za darmo. Czuję się spełniona i szczęśliwa, lubię jak wkładają we mnie k***sy jeden po drugim i ostro pieprzą. xxx prowokacja :D