Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie jestem gerontofilem...żeby interesować się kobietami w moim wieku :D

Polecane posty

Gość gość

A mam 33 lata :P

Gość gość
Nawet te od 27 roku wzwyż niestety zwykle wyglądają już staro :P

Gość gość
a kim jesteś? 0

Gość gość
tak burku to juz 29 lat zycia na tym swiecie bez ciebie. jakze ubolewam :D

Gość gość
Chodzi ci o moją pracę?

Gość gość
no to jesteś pedofilem, nie wiem co gorsze... :O

Gość gość
Dziewczyny w wieku 21-26 to dzieci?

Gość gość
Wśród licealistek panuje to samo przekonanie , że nie są zboczone żeby się interesować takimi jak ty pseudo wujkami wiec pomarzyć możesz :p

Gość gość
gość dziś Dziewczyny w wieku 21-26 to dzieci? x A co kóórwa myślisz, że te kobiety co mają teraz 21-26 lat to starsze nigdy nie będą?? Dla mnie to ty jesteś debilem nieogarniętym z takim swoim podejsciem. Dyskryminujesz ludzi ze względu na wiek. Wkóórwiają mnie tacy debile z takim podejsciem. Traktujesz ludzi jak towar na półce w sklepie - ale to do ciebie wróci, jak traktujesz innych tak samo bedziesz za pare lat traktowany.

Gość gość
To znowu ten pajac co w realu zero kobiet tylko tu swoje marzenia realizuje ale wirtualnie. Nie piszcie z nim.

Gość gość
Licealistki mają od 16 do 19 lat - takie mnie nie interesują, bo są dziecinne, poza tym pewnie nawet gdyby chciały, to rodzice by im nie pozwalali ;P

Gość gość
Dobrze, że tu o tym piszesz to młode kobiety będą uważały na takiego starego capa i zboka jak ty.

Gość gość
a skąd się dowiedzą, że ja to ja, żeby na mnie uważać ?:P PRawda jest bardzo przykra dla was i cieszę się, że nie jestem kobietą. We wszystkich kulturach na całym świecie wiedziano od zawsze, że czas kobiety kończy się bezpowrotnie dość szybko. Teraz kultura zachodnia zawróciła wam w głowie, że to nie prawda ale to nadal prawda

Gość gość
Dziewczyno! Wiem, że to cię może wkurzać! To nie o to chodzi, że ja sobie tak założyłem. Po prostu widzę te zmarszczki i mnie po prostu nie podniecają takie kobiety! Co ja na to poradzę? A to, że za kilka lat będą starsze-wiadomo ale i ja będę starszy. Teraz nie podobają mi się już 16 latki a kiedyś mi się podobały, więc w przyszłości 30 będą dla mnie pewnie atrakcyjne ale ja bede miał 40

Gość gość
The end -------------------

Gość gość
gość dziś a skąd się dowiedzą, że ja to ja, żeby na mnie uważać ?jezyk.gif PRawda jest bardzo przykra dla was i cieszę się, że nie jestem kobietą. We wszystkich kulturach na całym świecie wiedziano od zawsze, że czas kobiety kończy się bezpowrotnie dość szybko. Teraz kultura zachodnia zawróciła wam w głowie, że to nie prawda ale to nadal prawda x PRAWDA STARY SFLACZALY PRYKU jest taka że matka cie z psem robiła i masz wodogłowie. Jak obrażasz innych tak samo bedziesz j*****y zawsze i wszzędzie !!!!

Gość gość
a kogo ja obrażam?

Gość gość
gość dziś Dziewczyno! Wiem, że to cię może wkurzać! To nie o to chodzi, że ja sobie tak założyłem. Po prostu widzę te zmarszczki i mnie po prostu nie podniecają takie kobiety! Co ja na to poradzę? A to, że za kilka lat będą starsze-wiadomo ale i ja będę starszy. Teraz nie podobają mi się już 16 latki a kiedyś mi się podobały, więc w przyszłości 30 będą dla mnie pewnie atrakcyjne ale ja bede miał 40 x to zostaniesz w koncu pedofilem, bo to są pierwsze objawy zboczenia. Z czasem bedzie coraz gorzej. POwinni cie za wczasu zamknąć prewencyjnie, zebys w przyszlosci nie narobił krzywd

Gość gość
The end

Gość gosc zawadiaka
Jełaaa... tym tekstem narażasz swoje życie.

Gość gość
kto naraża swoje życie?

Gość gość
The end pisze sam ze sobą

Gość gość
gość dziś a kogo ja obrażam? x Obrazasz kobiety, które są po 30stce. Bo co to znaczy ze piszesz sobie ze "ich czas sie kończy bezpowrotnie" W realu to spróbuj powiedziec którejś, to zobaczysz co sie stanie. W necie jestes taki odważny??? Uwazaj czasem bo moze byc tak ze TWOJ CZAS SIE sKONCZY

Gość gość
Po co tracić czas na pisanie z nim? Jego w realu ani 20 ani 25 ani 30 nie chce , hehehe ani nawet 50 hehehe nie wspomnę o 40.:p może 55+ się skusi to będzie siaty nosił

Gość gość
a gdzie pracujesz?

Gość gość
Autorze pokaz ten temat swojej matce która wys\rala takie gó\wno jak ty... Swoja droga ty tez nie krecisz 20 latek, one maja swoich rówieśników, po co im 33 letni pomarszczony kretyn? Myślisz ze one nie maja swoich chłopaków w swoim wieku? Ty tez juz młodo nie wygladasz. Nawet amanci filmowi się starzeją i brzydna, zobacz Jonny deep jaki się wstretny zrobił, val kilmer, Stallone itd

Gość gość
Nie obrażajcie się bo ani on was nie zna ani wy jego. Co nas to obchodzi jakie on kobiety preferuje. Niech się związe z 19 stka a za parę lat mu rogi doprawi jak on się zestarzeje ale co nas to obchodzi. Ludzie wyluzujcie.

Gość gość
14:30 Mądrze prawisz . Może tak być, bo jak zaczną się problemy z potencją, starością, będzie szukała takiego, który spełni jej oczekiwania. Może to być nawet znajomy z pracy, w jej wieku. Bywa i tak czasem. W przyrodzie równowaga musi być.