Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 43 cm w bicku

ładne jest moje miasto ? czy moja kobieta sie nie wystraszy? video całe

Polecane posty

Gość gość
Zad***e jak nie wiem. Co to jest 100 tyś ludzi? Ani sieci usług, ani fajnych imprez. co to jest 100 tyś ludzi to nic. W takim mieście dużo ludzi się zna , nie każdemu to odpowiada

Gość gość
Zad***e tak? X milion. Tak? To się mega k***a Poje/bokur/wo/zdzi/ro my(x milion) lisz tak zad***e? Tak? A byłeś kiedyś tam? Nie nie nie x milion nie i goofno mega wielkie goofno wiesz i tym mieście to miasto ma nie sto tylko 127 tysięcy mieszkańców i jest miastem wojewódzkim i co nie ma fajnych imprez i wydarzeń tak? To udowadniasz że goofno mega wielkie goofno wiesz o tym mieście zrozum że to nie zad***e mamy bardzo dużo fajnych wydarzeń i festiwali i koncertów to że jest mniejsze to nie znaczy że gorsze bo wielkość miasta nie ma nic do rzeczy to miasto jest sto razy bardziej ciekawe niż się wydaje w twoim durnym łbie

Gość gość
Ps i goofno mega wielkie goofno wiesz o tym mieście i tym wpisem sam udowodniłeś że nic o tym mieście nie Wiesz co brak sieci usług a galerie sztuki park naukowo technologiczny a niskie bezrobocie ogród zoologiczny nowoczesne biurowce w tym ozimska business park a muzea 4 teatry 3 kina miejsca sportowo rekreacyjne duża ilość sklepów amfiteatr uczelnie mnóstwo krajowych i zagranicznych festiwali targów i wydarzeń to co? Widać że goofno mega wielkie goofno wiesz o tym mieście czyli kompletnie nic nie wiesz ps to miasto jest bogatsze niz Wrocław