Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Źle znoszę upały..

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Bardzo lubię lato ale tak do 25st. Gdy jest cieplej duszę się, mam zatkany nos,, przekrwioną błonę śluzową w nosie, często leci mi krew z nosa boli mnie głowa, pieką oczym, cera, mam potówki, nie mam apetytu (mieszkam w dużym mieście). Dobrze znoszę upały kiedy w powietrzu jest duża wilgotność (tak jak w nadmorskich miastach środziemnomorskich). Największym moim problemem jest ból głowy i duszenie się. Chciałabym przez okres wakacji używać jakiś kropli do nosa nawilżających. Polecacie jakieś?

Gość gość
to sie przeprowadz

Gość gość
lepszy jest porzadny nawilzacz powietrze do mieszkania niz krople, ja sobie taki sprawiłam i odrazu lepiej sie czuje rano, wczesniej rano budzilam sie z czerwonymi szczypiącymi oczami, zaschnięte wargi, suchy język, czesto mialam wręcz zaschniętą krwistą wydzieline w nosie masakra :O juz po pierwszej nocy obudzilam sie w normalnym stanie, za nawilzacz dalam 150 zł razem z filtrem powietrza w jak chcesz krople do oczu to polecam REFRESH firmy allergan, są dla osob z soczewkami, bez konserwantow jak inne lub Systane Ultra (niestety drogie, ale czesto są promocje po 20=25 zl) do nosa zadnych nie stosowalam nigdy