Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj kuzyn lekarz wziął sobie dziewczyne po gimnazjum

Polecane posty

Gość gość

fakt ze jest wartosciowa i porządna mimo beztroskiego usposobienia ale ma 24l, nie ma wyksztalcenia, edukacje skonczyla na gimnazjum, z liceum ją wyrzucili bo nie chodzila, wolala towarzystwo... moj kuzyn zawsze dobrze sie uczyl, taki spokojny chlopak, obecnie lekarz w USA... i taka wziął i jest zakochany. Jak mu przetlumaczyc zeby zaczal myslec?

Gość gość
A jak przetłumaczyć takim osobom jak Ty, żeby zajęły się swoim życiem? Aż tak Ci żal d**e ściska, że nie możesz usidlic kogoś jego pokroju?

Gość gość
Jego zycie , nie twoje . A ona zawsze jeszcze moze cos skonczyc .

Gość gość
Jestem mu zyczliwa jak nikt inny. Sama jestem wyksztalcona i mam wyksztalconego faceta wiec nie o to chodzi. Wychowywalismy sie razem, bo matka nie dosc ze zrobila go z zonatym to go zostawila na pastwe losu. Slodki, spokojny chlopak. Ja wiem ze ta dziewczyna nie jest zła, ale ona w mądrzejszym towarzystwie kiepsko wypada i przynosi wstyd. Zreszta ma wielkie powodzenie i boje sie ze go zrani.

Gość gość
Prowo -

Gość gość
Jesteś psychiczna :/ poważnie. Reprezentujesz taka ciasnote umysłową, że dzięki Bogu, że chłopak nie słucha twoich rad...wstydu nie masz kobieto?

Gość gość
czemu?

Gość gość
Wazniejsze zeby go kochala niz dobrze wypadala w waszym towarzystwie . Tobie przynosi wstyd ?

to problem ty masz z tą dziewczyną a nie twój kuzyn- co za troska, hipokrytka jesteś. Jaki obciach, dziewczyna twojego kuzyna lekarza skończyła tylko gimnazjum, co za szok, co ludzie powiedzą, jaki wstyd dla ciebie :)

Gość gość
Mowie ze to rozrywkowa dziewczyna i predzej czy pozniej takie odchodza albo zdradzaja w najlepszym przypadku a jego juz matka porzucila ,potem dziewczyna w liceum i wiem jak przezywal. Sama jestes hipokrytka, pamietaj ze to co widzimy w innych jest odzwierciedleniem nas.

Gość gość
Przecież widać ze to zmyslone aż się płakać chce , lekarz USA dziewczyna po gimnazjum xd lekarze to snoby i oni sie plebsem brzydza jak zaraza , taki lekarz gardzi nauczycielami i innymi takimi słabymi zawodami po studiach a ludzi bez studiów to oni wogole maja za robactwo, zycie to nie jest brazylisjka telenowela gdzie bogaty intelektualista zakochuje się w biednej idiotce

Gość gość
Lekarze to hermetyczne środowisko oni sie zenia tylko między swoimi ewentualnie z jakimis prawnikami albo innymi po "ciężkich studiach "

Gość gość
Lekarz to przecież zwykły facet i ma popęd i potrzeby seksualne jak inni faceci. Dobrze mu obciagła i poszedł za nią w dym.

Gość gość
Mnie jest bardziej tej dziewczyny szkoda jak lekarz sobie taką bierze za żonę to znaczy ze ma jakieś brudne zamiary , moze jest jakimś psychopata który szuka głupiej i potulnej żeby ja bić i torturowac , najwięcej psycholi jest w gronie ludzi inteligetnych

Gość gość
nie oceniaj stereotypowo. Kuzyn to wlasciwie prawie jak brat ,wiem jaki jest i jakie mial zycie, to cieply i skromny czlowiek wspolczuje ze nie natrafilas na takiego lekarza z pasja o dobrym sercu,bo ja znam paru

Gość gość
Wlasnie mial corke lekarki, obecnie dziewczyna studiuje dietetyke, tez taka rozrywkowa i zostawila go po roku zwiazku z dnia na dzien dla innego. ALE chociaz ma cos w glowie, a ta 24 lata i nawet nie mysli zeby skonczyc zaocznie jakies liceum czy technikum...do plotkowania jest dobra, gadula straszna, moze madra zyciowo ale ale nie wie jak sie zachowac w wielu sytuacjach, na powazne tematy nie pogada, nie chce jej sie myslec i wysilac... przynosi wstyd w towarzystwie ;). No ale nic... mnie martwi to ze potraktuje go jak smiecia

Gość gość
Coraz słabsze te provo kafe.