Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikel pń

Stały związek Poznań

Polecane posty

Gość mikel pń

Witam Panie. Poznam jedną z Was, interesuje mnie stały zwiazek. Jeśli chcesz kochać i być kochaną, jeśli potrafisz być wierna jednemu męzczyźnie. Jeśli masz 25-36 lat - to odezwij się koniecznie. Ja 39lat.

Gość gość
Wybacz, ale 14 lat różnicy to lekka przesada... czemu określasz widełki wiekowe?

Gość mikel pń
Bo nie chcę, by napisała do mnie jakaś stara krowa. Czterdziestka to już rozsypujące się próchno, a z 36 może coś podobnego do człowieka jeszcze wybiorę.

Gość mikel Pń
Miłe Panie przepraszam ,ale jakiś idiota się podszywa pod mój nick robi sobie "jaja". Jeśli któraś z Pań będzie zainteresowana to proszę piszcie tu albo na maila. Ja juz tu nie będę nic pisał, jesli ktoś napisze cos pod moim nickiem to nie będę ja. Pozdrawiam Was panie i przepraszam za idiotów którzy się podszywaja pod mój nick i obrażają mnie i Was miłe panie

Gość gość
To znowu ja. Nie wiem kto napisał powyższy post. Choruję na schizofrenię i czasem zdarzają mi się takie zaniki. Ta choroba nie jest niebezpieczna. Średnio raz na kwartał zawożą mnie do szpitala na miesiąc, a potem jest już dobrze. Piszcie Panie na mój mail, bo czuję się bardzo samotny. Odkąd umarła moja mamusia rozmawiam już tylko z pielęgniarkami w szpitalu psychiatrycznym. Jesteście moją jedyną nadzieją.

Gość mikel Pń
To znowu ja. Nie wiem kto napisał powyższy post. Choruję na schizofrenię i czasem zdarzają mi się takie zaniki. Ta choroba nie jest niebezpieczna. Średnio raz na kwartał zawożą mnie do szpitala na miesiąc, a potem jest już dobrze. Piszcie Panie na mój mail, bo czuję się bardzo samotny. Odkąd umarła moja mamusia rozmawiam już tylko z pielęgniarkami w szpitalu psychiatrycznym. Jesteście moją jedyną nadzieją. Wybaczcie, zapomniałem podpisać się.

Gość mikel pń
A na pytanie czemu 14 lat różnicy: bo młodsze dziewczyny są szczupłe niż te stare, zapasione maciory po kilku ciążach. Co ja będę jakąś starą krowę dźwigał na rękach jestem delikatnym i wrażliwym facetem a nie jakimś robolem od dźwigania worków sadła. Poza tym po co mi stara bezpłodna locha a taka młoda inteligentna z charakterem to co na co zasługuję. Na co mi stary pasztet?

Gość gość
musi być dziewicą bo nie chce przechodzonej krowy