Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość U sąsiadòw

Czy dobrze zrobiliśmy bije się z myślami

Polecane posty

Gość U sąsiadòw

Około pòłnocy u gòry u sąsiadòw rozpętała się jakaś awantura pomiędzy matką, a dzieckiem. Dziewczynka ma około 7-8 lat. Matka strasznie na nią wrzeszczała...przekleństwa jedno za drugim do tego rzucała jakimiś przedmiotami i trzaskała drzwiami i szafkami. Ta dziewczynka płakała mocno, bała się. Nie wiem czy nie została uderzona. Zadzwoniliśmy z mężem na policję, ta matka szalała tak 45 minut. Bałam się o to dziecko... bo to znęcanie istne było. Teraz też troche się obawiam, że wyjde na kapusia choć dziecko jest moim zdaniem najwazniejsze, nie miała prawa tak się zachowywać... dobrze zrobilismy prawda?

Gość gość
Bardzo dobrze. Trzeba reagować.

Gość gość
Mysle, ze nie masz sie z czym bic. Bardzo dobrze. Byc moze ja od czegos uchronilas.

Gość gość
bardzo dobrze

Gość gość
dobrze!

Gość gość
a co tam sie dzialo?i co zrobila policja?

Gość gość
Dobrze zrobiłaś, niech baba czuje że jest obserwowana i niech ma też impuls by sie zastanowić nad sobą

Gość gość
Powiem Ci jedno, bylam w podobnej sytuacji. Byla godzona po 21. Zwlekalam az zadzwonilam dziecko tak plakalo , slyszalam przeklenstwa plus to ze ta rodzina jest patologiczna. Policja przyjechala po ponad 20min.gdzie uprzedzalam,ze tam malusie dziecko placze,duzym radiowozem staneli na wprost ich okna moment ucichlo a oni dzwoniado mnie ze nie wejda do mieszkania bo jest cicho. Wiecej razy nie zadzwonilam