Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks z dziewczyna (facecetem) z innych krajów vs Polki i Polacy

Polecane posty

Gość gość

Natchnelo mnie bo mieszkając w Hiszpanii mam porównanie i głównie mieszkające tu Brazylijki są niesamowicie otwarte, traktują to jako zabawę, są czasem wręcz oniesmielajace, otwartością i tym jak lubią się kochać eksperymentować bawić fizycznościa... zrozumcie mnie dobrze wcale nie twierdzę że Polski są ozieble bo mam super doświadczenia z byłymi przy niektórych czułem się jak przedszkolak w tej dziedzinie ale właśnie np latynoski absolutnie mnie szokują swoją energia i otwartością i zwykła radością z seksu. Jestem ciekaw Waszych doświadczeń i spostrzeżeń.

Gość gość
Seks z pewną dzika latynoska to coś co zapamiętam bardzo długo, była nienasycona, chciała ciągle dalej, uśmiechała się żartowała, w międzyczasie super się nam gadalo potem zaczynaliśmy znowu ona sama zmieniała pozycję była nie do zatrzymania.... ach.... ;)

Gość gość
Mój kolega ktory mieszkał 2 lata w Japonii opowiadał mi ze tam są mega napalona laski na Europejczykow ok gość jest przystojny i nie zwykł koloryzowac i wiem ze mógł wybierać i przebierać dowoli