Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jesteście tacy jacy chcieliście kiedyś być?

Polecane posty

Gość gość
Nie ale bardzo chcę być. Jestem jak ten Syzyf. Po raz kolejny próbuję . Czasu tylko mało.

Gość gość
ja nie jestem

Gość gość
chcialam miec fajnego faceta i nic z tego nie wyszlo

Gość gość
do tych co nie są zadowoleni z tego jak ułożyło się ich życie, co takiego się stało, że wyszło tak, a nie inaczej?

Gość gość
Własciwie tak, żyję jak chciałam zawodowo i mieszkaniowo...mam upragnionego syna. Tylko jedno mi się nie układa, zycie osobiste i nie chodzi tu nawet o faceta, ale całą rodzinę. Nie mam takich relacji, jakie bym chciała patrząc na zycie znajomych, jestem samotna w moim pięknym mieszkaniu, w dobrych ciuchach i na fantastycznych wakacjach. Najgorsze, że to wcale nie zalezy ode mnie :(

Gość gość
Tak i nie. Teraz niby mam prawie wszystko to co chciałam mieć będąc nastolatką (wykształcenie, mieszkanie, dobrego męża i zdrowe dziecko, życie na względnie dobrym poziomie) ale nie jestem szczęśliwa i spełniona.

Gość gość
to czego ci brakuje?

Gość gość
mi sie nie ulozylo w zyciu

Gość gośćkdksjsuwhqf
Mam 39 lat. Życie mi się nie ułożyło tak jak chciałem. Mogę powiedzieć, że poszło w kompletnie drugą stronę. Dużo w tym mojej winy bo naiwniak ze mnie i idealista. Teraz jestem na rozdrożu i zastanawiam się. W którą stronę pójść. Wiem jedno, że nie wszystko stracone.

Gość gość
Mam 47 lat i.... Mam dosyć już tego swojego zycia Jestem jak Syzyf, kilka razy próbowałam zmienić coś i niestety....kamien na łeb. Nie mam już nadziei, nie mogę już. Musiałabym przewrócić życie do góry nogami, a jestem już na to za stara. Nie da się :(