Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pracuje na zmiany na zlecenie za najnizsza krajowa

Polecane posty

Gość gość

pracuje w Warszawie. Z ta praca wiaze sie dla mnie tak duzo negatywnych emocji, ze juz kilka razy przychodzily mi do glowy mysli, ze bym to rzucila w cholere. Przyszlam tam za stawke taka, jak osoby bez doswiadczenia, choc mam uzyteczne doswiadczenie w obsludze klienta (wiedza z innej spolki,ktorej obowiazki przejela moja obecna firma). Inne osoby mialy umowy o prace, wiec szukaly na spokojnie innej pracy, mi skonczylo sie zlecenie i nowy pracodawca automatycznie dal mi poczatkowa stawke, na ktora sie zgodzilam, bo nie mialam sily znalezc nic nowego. Ta i poprzednia praca to praca na zlecenie na zmiany, lece wg grafiku, ale jak my to moiy "na pierdniecie" (na 6, na 9, na 12, na 17 a zdarza sie na noc). Cay czas za 13zl brutto. Mam dosc. Nie mam zalatwionego nic nowego, ale w ostatnim tygodniu mialam 6 rozmow o prace w zawodzie, w ktorym wlasnie podnosze kwalifikacje, ale 2 w ogole odwolalam, bo nie chcialam tam isc. Znow mam te same negatywne emocje, co po poprzednich pracach i rozmowy o prace kojarza mi sie jedynie z fochami pracodawcow a wiem, ze to jest Polska i inaczej nie bedzie. Potrzebuje tej pracy jedynie do szukania nastepnej.

Gość gość
lubilam te prace bardzo, wkladalam w nia cale serce. Ale pracuje dla pazerych ludzi, ktorzy nie maja dla nas pracownikow szacunku i musze brac tabletke, zeby zasnac, bo albo wstaje o 4ej albo klade sie ok. 1ej w nocy, bo nie moge sie wyciszyc. Juz pewnie sie uzaleznilam. :( Tak mi zal tej pracy, nie macie pojecia.

Gość gość
W końcu znajdziesz coś normalnego, traktuj ta praca jako etap przejściowy bo inaczej oszalejesz

Gość gość
dziekuje Wam za odpowiedzi. Musze spac, mysalam, ze nikt nie odpisze. Nie wyrabiam sie z niczym i znow sie nie wyspie.:/