Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile zarabia Wasz chłopak, tylko szczerze i ile ma lat?

Polecane posty

Gość gość
2800, 26 lat

Gość gość
3500 37lat woj. lubelskie

Gość gość
3500 24 lata fabryka

Gość gość
nigdy w życiu nie widziałem i nie słyszałem facetów rozmawiających o tym ile zarabiają ich laski. Wy serio macie jakiś defekt genetyczny z tą kasą, przechwalaniem się stanowiskami facetów i ich zarobkami. Przecież to jest żałosne :o

Gość gość
Ja sie nie przechwalam, przeciez to nie moja kasa, tylko napisalam

Gość gość
one po prostu same są miernotami, których największym osiągnięciem może być praca w biedrze (z całym szacunkiem dla kasjerek). A osiągnięciem, którym są w stanie się pochwalić są zarobki faceta, ewentualnie własne dzieci. To typ ludzi, który potem zamęcza otoczenie opowieściami o dzieciach, bo sama nic ciekawego nie robi i nie osiągnie

Gość gość
Jestem kobietą, mam 31 lat. Mój największy miesięczny zarobek to praca w fabryce zagranicą. Miesięcznie wychodziło 1200 zł

Gość gość
~24 000 zł/mc, 26 lat.

Gość gość
100000000000 PLN , 99lat

Gość gość
3500zł, 26 lat

Gość gość
na kafe jak zwykle sami bogacze :classic_cool: jak już tylko widziałem temat i słowa "tylko szczerze" to się usmiałem na cały głos :D szczerość i kafe buahaha przecież to sie wzajemnie wyklucza a każdy powtarzam KAŻDY temat o zarobkach na kafe pokazuje tylko iż w polsce mamy mega dobrobyt i samych bogaczy :D w rzeczywistosci oczywiscie 90% ludzi zapiertala za 1500, no ale w necie zazwyczaj "podwajają" albo i nawet potrajają swoje zarobki zeby lepiej wyglądało :D🖐️

Gość gość
37 lat, 10 000 Działalność gospodarczą.

Gość gość
robert 38 lat 1500zł robotnik fizyczny

Gość gość
Też nie wierze w te ich zarobki. Że niby prezesi i dyrektory całe dnie na kafeterii siedzą a ci co zapierdalają zarabiają 1200?

Gość gość
32 lata 890zl/mc, jest stazysta w UM

Gość gość
Moj jest dyrektorem banku (placowki w srednim co do wielkosci miescie) ma 34 lata zarabia 8500zl plus dodatki.

Gość gość
Mój jest prezesem klubu piłkarskiego 2 ligi, zarabia od 30 tysięcy miesięcznie w górę, ma 34 lata

Gość gość
a mój mąż zarabia 1500 netto, wiem i tak nie uwierzycie że az tyle :p

Gość gość
Wydaje mi się że nie wierzą w te zarobki ludzie którzy uważają że dobrze zarabia się tylko nie wiadomo w jakiej korporacji z nie wiadomo jakim wykształceniem. I dotyczy to zarówno kobiet jak i mężczyzn. Opiszę tu kilka przykładów ludzi ok 30 letnich, którzy zarabiają dobrze i mają czas na kafe. 1. Facet 32, jeździ tak zwana luksusowa taksówką. Tzn korporacje wstawiaja nie oznakowane samochody pod dobre hotele lub obsługują VIpow. Gość jeździ własnym samochodem, zarabia ok 8000-12000. Najczęściej obsługuje zarząd Orlenu. Z lotniska Okęcie do Płocka. Często jakieś bankiety itp. Bywa tak że facet idzie na spotkanie i każe mu czekać 2-3 godziny a licznik bije. 2. Facet ma kilka busów i wozi towar po całej Europie. Zaczynał jednym i sam prowadził. Dzisiaj siedzi w domu i "zarzadza". Oczywiście nieraz jest jakaś awaria czy coś takiego ale nie codziennie. Zgarnia ok 20000 co miesiąc. 3. Manicurzystka, ok 35 lat. Trudno się do niej dostać. Pracuje mniej więcej od 10-22 . Jeśli zarobi 100 na godzinę to ma ponad 1000 dziennie. Jeśli nawet połowa to koszty to jeszcze dużo zostaje. 4. Specjalista od systemów wentylacyjnych. Nie wiem ile zarabia ale w wieku 26 lat ma własny domek jednorodzinny. To wszystko bez wyższego wykształcenia.

Gość gość
Ale to opisujesz sytuację gdzie trzeba coś wymyślić, postarać się czy mieć jakiś pomysł. Mi chodzi bardziej o takie prace gdzie ci pokażą co masz robić, jak i od 8-16 i ci za to dadzą pieniądze. Nie po to się uczyłam żeby teraz kombinować z własnym biznesem.

Gość gość
Sory ale jak ktoś jedzie za granicę żeby zarabiać 1200 zł to musi być mega nieudacznikiem życiowym, i płeć nie ma tu nic do rzeczy :O

Gość gość
gość dziś Ale to opisujesz sytuację gdzie trzeba coś wymyślić, postarać się czy mieć jakiś pomysł. Mi chodzi bardziej o takie prace gdzie ci pokażą co masz robić, jak i od 8-16 i ci za to dadzą pieniądze. Nie po to się uczyłam żeby teraz kombinować z własnym biznesem. Z takim podejściem w życiu nie zarobisz więcej niż średnia krajowa (w optymistycznym wariancie). Ludzie z tak biernym podejściem nadają się co najwyżej do podbijania pieczątek w urzędzie, i to do czasu aż nie zastąpi ich maszyna (wymyślona przez kogoś z minimum pierwiastka kreatywności). No i sorry że to napiszę ale w większości to kobiety prezentują takie podejście. Wykuć na pamięć, zrobić papierek i robić do końca życia na ciepłej posadce, zero własnej inicjatywy, zero ryzyka.

Gość gość
bo sama nic ciekawego nie robi i nie osiągnie x Smutne, ale większość kobiet tak ma. Do tego te teksty, MY wybudowaliśmy dom, MY kupiliśmy samochód, MY mamy tyle na koncie:)

Gość gość
28 lat 3400zł na rękę

Gość gość
"Nie po to się uczyłam żeby teraz kombinować z własnej biznesem"......grubo. hymn wykształconych kafeterianek. A później się dziwią dlaczego faceci wola te mniej wykształcone.

Gość gość
gość dziś 32 lata 890zl/mc, jest stazysta w UM xxx Współczuje:O

Gość gość
Jeszcze nikt nie dorobił się sporych pieniędzy pracując na etat.

Gość gość
Współczujepechowiec.gif x Po UM to pewnie lekarz na stażu. Zaraz się odbije...