Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czuje że mój chłopak jest nieakceptowany

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam 17 lat,moj chlopak 19. Jestesmy ze soba 2 lata,bardzo się kochamy. Mam tylko tatę,moja mama zmarla 5 lat temu. Od tego czasu mam bardzo dobry kontakt również z babcią( lepszy niż z tatą). Ale problem polega na tym ze moj chlopak przyjezdza do mnie w piatek i nocuje u nas aż do niedzieli, je u mnie posiłki itd. Oczywiście czasami jeździmy tez do niego np na obiad. Moja babcia ciagle ma ewidentny problem z tym,mowi ze mojemu tacie na pewno to przeszkadza ze on czuje sie skrepowany i wgl. Natomiast ja rozmawiałam z nim i mowi ze mu nie przeszkadza nic. Moja babcia od czasu do czasu robi o to wielki problem mi. Moj chlopak niedługo bedzie pracowal wiec na pewno nie będzie juz tak samo,ale męczy mnie to bardzo. Co zrobić w takiej sytuacji ?

Gość gość
Do nauki dzieciaku a nie chłopaków ci się zachciewa. "Mój chłopak niedługo będzie pracował" - aha, ciekawe jakie ma kwalifikacje w wieku 19 lat, takie żeby robić za 6zł/h. Jesteście na najlepszej drodze żeby zasilić najniższą warstwę społeczną.