Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój tata chcialby zebym caly czas siedziala w domu.

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam 17 lat. Moja mama zmarla 5 lat temu,więc mieszkam tylko z tatą. Problem polega na tym, ze mam wrażenie ze moja tata caly czas traktuje mnie jak małą dziewczynkę. Np. Jak jezdzilam sobie samochodem z chlopakiem tak po mieście i zadzwonilam do niego gdzie jestem i o której bede to juz slyszlam po glosie ze mial jakis problem. Tak nie jest zawsze ale dosyc czesto. Teraz w srode moj chłopak jedzie z kolega na kebaba i chce mnie ze soba zabrać, jak mam powiedzieć to tacie zeby nie miał pretensji? Czasami czuje sie taka ograniczona i wgl, a mam juz 17 lat. Prosze o pomoc:/

Gość gość
aleś ty głupia, przykro sie robi jak takie rzeczy czytam, mlodziez faktycznie jest coraz bardziej bezmyslna i ograniczona, sory ze to pisze... twojemu tacie zostałas tylko Ty i zwyczajnie sie o ciebie martwi, nie pomyslalas ze moze on czuc sie samotny ? (co 10 osoba w Polsce ma depresje, większosc sie nie leczy bo uwaza ze im nic nie jest) inny problem to nadopiekunczosc rodzicow, ja jestem doroslym dzieckiem nadopiekucznych rodziców ktorzy trzymali mnie pod kloszem, bardziej nzi ciebie bo w ogole nie moglam nigdzie wychodzic, nie mialam zadnych kolezanek, ryczałam po nocach z , do tej pory mam problemy psychiczne z tego powodu, wiem ze dobrze chcieli ale przesadzili...

Gość gość
Nie ma nigdy problemu z rodzicami mamą czy tatą gdy jesteśmy szczere i nie kłamiemy. Mówimy prawie o wszystkim nawet o chłopaku. Gdy się izolujesz rozumiem obawy taty ma rację.