Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to jest normalne?

Polecane posty

Gość gość

ze np facet robi sobie brwi henna, albo kreci trwałą bo podoba mu się to u jego dziewczyny ? :D

Gość gość
nie bardzo, chyba że ma jakąś obsesje na punkcie wyglądu albo jest kryptogejem, bo wyobraź sobie dziewczyne która robi to co jej facet np scina włosy na krótko maszynką, i przestaje regulowac brwi bo stwierdziła że jej facet ma piękne i nie reguluje więc ona też tak chce.. chyba że ma jakieś te brwi dziwne które mu nie pasują do urody i po hennie zarobionej mam nadzieję natualnie wyglada korzystniej więc takie coś jeszcze rozumie tylko po co mu ta fryzura

Gość gość
dziekuje za odpowiedz. wiesz, to byl przyklad ale najbardziej dziwny, on mnie nasladuje od pierwszego dnia kiedy sie spotkalismy we wszystkich sferach. brwi sobie zrobil 3 dni po poznaniu i wygladal w nich komicznie bo mial takie karmelowe wlosy z jasnymi refleksami, bladą cerę a zrobil sobie czarne i grube henną... tak jak ja mam. potem przyciemnil wlosy i zrobil trwałą ( ja mam kręcone czarne włosy). zaczął nosić rurki tak jak ja, trampki, kolorowe t-shirty, zastanawiam sie czy nie wlozy sukienki jak ja to kiedys w koncu zrobie. :D dowiedzial sie, ze lubie konkretnych artystów i tez zaczął ich słuchac, je to co ja, chodzi tam gdzie ja, lubi to co ja , nawet profile w necie ustawil sobie podobnie, taka sama ilosc zdjec, znajomych,podobne posty ,podpisy:o przejal tez moj sposob wypowiadania sie, chlonie moje nastroje, powtarza gesty. nawet w takich glupotach jak np dzwonek telefonu czy budzika , ja ustawilam sobie zdjecie najblizszej przyjaciolki i nutke jej ulubiona jak do mnie dzwoni a na budzik swoją i on zrobil dokladnie to samo :o nie wiem, czy to jest normalne...nigdy wczesniej zaden chlopak sie tak nie zachowywal,ale nie chce go urazic

Gość gość
na szczescie paznokci nie maluje ani nie robi makijazu :)

Gość gość
Hahahahaha podoba mi się całokształt :)

Gość gość
To chyba dobrze że taki jest :)

Gość gość
Homo niewiadomo.

Gość gość
Nie zartowalam.

Gość gość
Fajnie! Jesteście jak siostry

Gość gość
On chyba jest zagubiony...