Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olaka1979

Terapeuta Andrzej Zborowski, Santocka, Szczecin, polecam.

Polecane posty

Gość Olaka1979

Andrzej Zborowski to wykwalifikowany i rzetelny psycholog i psychoterapeuta. Bardzo mi pomógł. Byłam jego pacjentką i wiem, że zawsze mogę zwrócić się do niego o pomoc. To po prostu dobry człowiek.

Gość gość
Jeszcze niedawno była ostra nagonka na niego na tym forum. Że oszust, że podrywacz, że szyderca... Oj ludzie... Płacą wam za te opinie?

Gość gość
Zawsze znajdą się zadowoleni i rozczarowani. Tacy jesteśmy...

Gość gość
Jedni i drudzy konkretnie o nim. Nie widzialem innego terapeuty na tym forum. Oplacani jestescie?

Gość gość
Zdecydowanie odradzam!!! Człowiek, który nie bierze zupełnie żadnej odpowiedzialności za swoje pracę. Nie stosuje się do zasad etyki zawodowej psychologa.

Gość gość
Andrzej już w 1996r.bardzo mi pomogl gdy pracowal na macznej w zdrojach jako poczatkujacy psycholog. gdyby nie on/jego pstawa i troska o człowieka-napewno z oddzialu bym zwiala i już bylabym martwa od alkoholu. dziekuje Andrzeju i zdecydowanie polecam.

Gość gość
Pracuje "nie równo", tzn. raz potrafi bardzo się starać, raz nie słucha co się do niego mówi. Na początku byłam zadowolona z terapii. Niestety od kilku miesięcy mam poczucie wywalania kasy na tego pana.

Gość gość14
ja " porady" pana Andrzeja mam dokładnie w d.... Gadam z nim o polityce a on chce mnie przekonać na swoje " poglądy" :D bardzo to dziecinne jak na psychologa a i śmieszne :D śmieję się po każdej wizycie z niego , on sam w pewnym momencie zaczął temat polityki i chciał mnie " wyleczyć " z moich poglądów :D natomiast jego są najlepsze, jego katolicyzm jest najfajniejszy i jego osoba najlepsza- tylko wg niego :D Podsumowując- nigdy jeszcze się tak nie bawiłam :D

Gość gość
A gdzie jak gdzie, ale w gabinecie terapeuty nikt nie powinien afiszować się ze swoją wiarą. No... - chyba, żeby na drzwiach miał napisane "psycholog katolicki". No, wtedy to rozumiem - omijam z daleka. :))))

Gość odradzam

Otrzymałem od tego pana więcej krzywdy niż pomocy. Odradzam. 

Niestety muszę się zgodzić z wszystkimi negatywnymi opinii. Bardzo żałuję podjęcia terapii u tego Pana. Szkoda czasu i pieniędzy. Terapia (choć właściwie ciężko nazwać tak te spotkania) jedynie pogorszyła mój stan. Również odradzam