Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nerwica czy poważne zaburzenia pracy mózgu?

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem co mi jest. Zaczęły się objawy "bycia w innym świecie" od czasu końca ustnego egzaminu maturalnego z angielskiego. Brak radości z życia Bóle głowy Nerwowość Mdłości Drażliwość Stres Biegunka Zawroty głowy Brak apetytu Osłabienie Uczucie bycia kimś innym Drętwienie połowy twarzy Bol za uchem Straszne zmęczenie Uczucie nie bycia sobą Brak uczuć Brak uczucia więzi z osobami bliskimi. Analizowanie w sposób szczególny wszystkich swoich objawów i symptomów Bycie zupełnie innym człowiekiem Uczucie oddalania się od świata Wrażenie, że mózg to jedno a ciało to drugie. Analizowanie każdej sytuacji. Uczucie, że ja to nie ja. Życie w jakimś amoku. Uczucie bycia w jakiejś szklanej kuli. Czytanie i szukanie swoich objawowo w internecie-> znalezienie objawowo guza mózgu-> zadręczania się tym, że tego guza mam. Płaczliwość Suchość w gardle Dziwne uczucie w głowie Uczucie, że zaraz zemdleję Uczucie, że zaraz oszaleje Pocenie się Mętlik w głowie Strach przed niewiadomo czym Dolegliwości trwają od stycznia - wtedy pojawiło się : ból głowy, pleców, szyi, duszność, brak apetytu, nerwowość, drażliwość. Lekarz stwierdził: brak żelaza i nerwice Robione badania: podstawowe badania neurologiczne, morfologia krwi, ekg serca. Wszystko ok oprócz obniżonego żelaza. Moje obawy: guz w mózgu. Wcześniej występowały u mnie objawy nerwicy -> od momentu kiedy byłam dzieckiem. Czy jest w stanie ktoś zdiagnozować moje objawy?

Gość gość
psychiatra

Gość gość
naczytałaś/naczytałeś się za dużo Wikipedii, to prowadzi do Lęk i Fobia, prowadzi do neurolog, psychiatra, psycholog, może prowadzić to też Terapia Poznawczo-Behawioralna, lobbyści czyżby, a przed matmą nie? przed polskim też nie? i jak to mówią na buddystów, na satanistów kto gdzie pójdzie

Gość gość
a na poważnie to jedz magnez najlepiej chelatowany i B compositum, żelazo Olimp Chelaferr, bo Tardyferon jest dość słaby

Gość magdeline
Musisz się chyba troch wyciszyć tak życiowo. Może zrób sobie przerwę od komputera i mediów społecżnościowych? Na pewno Ci to dobrze zrobi. A do tego zacznij ćwiczyć i pić regularnie melisę. Polecam Ci czystą melisę, np. taką z Herbapolu Lublin. Możesz wtedy do niej wlać sobie soku z malinami czy dodać cytrynę według uznania.

Gość gość
Piję melisę , nie pomaga :) Martwię się tym uczuciem jakby coś w moim mózgu zostało wyłączone.