Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polka nie chce Polaka

Polecane posty

Gość gość

bo wydaje sie jej cebulowy i brzydki Polka chce światowca z innego kraju

Gość gość
Bo to prawda Polak ma mentalność ruska, szuka niewolnicy i popychadla

Gość gość
Mnie akurat nie kopnął żaden bo mam chłopaka Turka , chodzi o to ze polaczki nie szanują kobiet

Gość gość
No mój Turek mnie jakoś nigdy nie zwyzywal od idiotki a u polaczkow to się zdarza notorycznie , śmieszy mnie polactwo które ubliza turkom bo to sa rodzinni porządni faceci

Gość gość
Nie chcemy polaków dlatego że oni : -Są leniami i brudasami -Nie dbają o kobiety -Myślą że jak mają chuuuja to każda go zechce haha -Sprowadzają kobiety do rzeczy -Są przewrażliwieni -Są hipokrytami -Dużo chleją zazwyczaj -Jak kobieta ich nie chce to wyzywają -Jak kobieta ma życie towarzyskie i lubi coś robić ze sobą to jest ''puszczalska'' -Oceniają po wyglądzie -Mają uprzedzenia -Cechy narodowskie -Mają nie tak w głowie Reszty nie chcę wymieniać.Po prostu pieprzeni hipokryci

Gość gość
Takie komentarze pisze zazdrosne polusowate chamstwo które próbuje obrzydzic kobietom fajnych facetów , mieszkałam w Ankarze 3 lata i zdarzają się patole ale nie w większym stopniu niż w rodzinnej cebulandii , gdzie 70 % polaczkow ma kobietę za sluzke a nie równego sobie człowieka , tfuuuu oblesna Polska mentalność nie dziwię się ze Polki rosjanki i ukrainki okupuka ankare

Gość gość
Zostańcie małżeństwem, potem dzieci i pojedź z nim do turcji. ...od razu dostaniesz burke na łeb i cicho babo w domu, nie masz zdania.

Gość gość
No mój Turek był urodzony w niemczech ma lepszy światopogląd niż większość Polaków

Gość gość
Skromna ja - a myślisz ze mnie obchodzi twoja opinia ? Jak Ci nie pasuje zawsze możesz wyjść i się przatac madrowac

Gość gość
Polacy to hipkryci na zasadzie : ja wymagam pieknej ale kobieta która wymaga przystojnego to szmata , typowa mentalność polaczka

Coś wam tu ewidentnie nie pykło i leży na wątrobie :classic_cool: to który Polak ? jak napiszesz anonimowo może ci ulży, spróbuj ;)

Gość gość
Zapytano Sokratesa jaką woli kobietę : piękną i puszczalską czy brzydką i wierną.Odpowiedział że woli jeść tort z innymi,niż g****o samemu

Gość gość
Tak żeby jeszcze w czasach Sokratesa istniał tort , ludzie sa uposledzeni. ..

Gość gość
-Są leniami i brudasami "Zależy od środowiska w którym się obracasz" -Nie dbają o kobiety "Co to znaczy? Rozwiń. Ciągłe nadskakiwanie i zabieganie o atencje księżniczki?" -Sprowadzają kobiety do rzeczy "Tak jak kobiety do woła roboczego, bardzo często do bankomatu, do rzeczy którą można wykorzystać w różny sposób, jak młotek" -Są hipokrytami "nie mniejszymi niż kobiety;)" -Dużo chleją zazwyczaj "znowu zależy" -Jak kobieta ma życie towarzyskie i lubi coś robić ze sobą to jest ''puszczalska'' "To jest niezłe zdanie. Określenie puszczalska ma jasną konotacje. Skoro lubisz często i gęsto spontanicznie z przypadkowymi partnerami uprawiać seks to twoja sprawa, ale nazywajmy to po imieniu, a nie "życie towarzyskie:D" -Oceniają po wyglądzie "to bo kobiety to nie? ktoś tu pisał o hipokryzji..."

Gość gość
Dajcie spokój. Zalofciana jest w swoim turasie i ślepa na wszystko, krzyżyk na drogę i szczęścia życzę. Szkoda, że potem moje podatki idą na takie co wracają z dzieciakami "z piekła" i państwo musi pomagać.

Gość gość
Sorry ale polacy są hipokrytami,a ta pani powyżej dobrze napisała ich cechy.Puszczalstwo to z przypadkowymi ale układów f**k friend,i seksu z kolegą to ty w to nie mieszaj bo to jest tych ludzi sprawa wiesz?A tak btw to czemu niby polacy mają być chwaleni?Za co?Może i dużo pracują,umieją zadbać o kobiety i wychować dzieci,ale oni mają kompleksy i wypominają wszystko.Szukają pseudo-księżniczek,idiotek i do tego dziewic.Wszystko nawiązują do jednego.Jak chcą skromnych to niech do Arabii jadą,a nie umoralniają innych no k*****a sory.Wkurzają mnie tacy pouczający debile,sami robią ale kobiety chcą nie wiadomo jakiej.Nie panowie!To że żonę świętoszkę znajdziecie,nie znaczy że wasze córki takie będą.K******a się nie ma w genach,ewentualnie ktoś go nabywa.W każdym razie polacy są płytcy,i powierzchownie pouczają innych.Mają ciemngrodowe poglądy i wpieprzają się komuś w życie.Takie robale bez życia

Gość gość
Mężczyźni to są zwierzęta

Gość gość
Tak uważaj bo twoje podatki idą akurat na ten maleńki procent dzieci ze związków mieszanych , na skalę Polski to nawet po 2 grosze się idioci nie zlozycie

Gość gość
mężczyzna to jest degenerat społeczny,który nie powinien mieć dzieci,zwłaszcza synów bo taka degeneracja po tatusiu się rozprzestrzenia.

Gość gość
gość dziś mężczyzna to jest degenerat społeczny,który nie powinien mieć dzieci,zwłaszcza synów bo taka degeneracja po tatusiu się rozprzestrzenia. xxx Więcej kobiet się prostytuuje,ale ty mów swoje.W sumie to racja,potem tacy frustraci wychodzą i mieszają w życiu normalnych i szalonych ludzi którzy żyją pełnią życia właśnie :) Jak nie masz nic w życiu to nie wpieprzaj się komuś i nie umoralniaj.

Gość gość
Polak Turek to prawie to samo.

Gość gość
Polak i Turek to prawie to samo ? Raczej nie bo Turek ma chociaż wygląd jak się należy

Gość gość
No ale wiecie, że najgorszymi rasistami są czarni i muzułmanie, którzy w dodatku są mało tolerancyjni? Zapytajcie ich. "Jak nie masz nic w życiu to nie wpieprzaj się komuś i nie umoralniaj" x Niemoralne zachowania należy piętnować społecznie i jest to zdrowe podejście. Żeby nie było przyzwolenia, żeby inni nie naśladowali.

Gość gość
Nie ma to jak polaczki plujace na Arabów w związkach z polkami chcą dawać litanie na temat tolerancji , ciekawie

Gość gość
Kiedy to wbijecie sobie do łba,głupi polacy że jesteście zaściankowi i Wam już nic nie pomoże!Kobiety inteligentne robią to na co mają ochotę i rzadko kiedy poszczą.Nie trzymają cnót i nie dają d**y byle komu.Czasami przesadzają i szaleją na całego.Mają kaca moralnego ale po czasie im schodzi i każdy normalny wie że to szalona kobieta która czerpie z życia jak najwięcej.I się bawi i piję i nawet popali.Ale następnego dnia idzie do pracy schludnie ubrana i zadbana.Lub też pokazuje jaka jest i się tego nie wstydzi.Jest inteligentna i zabawowa,nie daje się byle komu ale i przede wszystkim nie słucha debili!Ile to demotywatorów,ile postów na różnych stronach,piosenek i rapu o kobietach.Przestańcie tworzyć podwójne standardy,wiadomo kobietom nie wypada wszystkiego co mężczyźnie,ale z umiarem czy czasami trochę podkreślam trochę bez to ich sprawa.Ale u was jak w chlewie,wy nie potraficie zrozumieć sprowadzacie kobiety do kur dowowych,one wiedzą co je czeka dlatego od was uciekają.Po prostu tyle