Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polka nie chce Polaka

Polecane posty

Gość gość
Mają kaca moralnego ale po czasie im schodzi x Luz nie się nie stało, przecież zapomnę zaraz... Jak ja odstaję od tych czasów jednak... "Nie ma to jak polaczki plujace na Arabów w związkach z polkami chcą dawać litanie na temat tolerancji , ciekawie" x Sami sobie wystawiają świadectwo. Jak? Przeczytaj trochę koran i hadisy, zobacz jakie życie prowadził mohamed (nie było to życie Jezusa, oj nie...), wtedy się dowiesz jaką ci ludzie mają mentalność, a że nie każdy jest b. religijny to jak w Polsce. Gwarantuje ci jednak, że jak radykał będzie ścinał głowę niewiernemu to nie zareagują i nic nie zrobią. Mniej to na uwadze, tacy to ludzie.

Gość gość
Tylko ze tę słowa nie należą do mnie ja jako dziewczyna Turka jestem przyzwoita religijna i staram się zachowywać godnie , mylisz osoby

Gość asdfghasdfcvf
MOHAMED to pies w d**e robiony i pedofil,psychol.Kły się otwierają jak widzę co tutaj polacy piszą :( Traktujecie kobiety jak zwykłe ubrania :) Kochacie je,za kawałek skóry w pochwie,dla was to może być pasztet,ważne że nie rżnięty.Wy wogule k****a macie jakieś rozeznanie?Wypaliliście się:)

Gość gość
Nauczcie się p********a rozpałko że kobiety to nie są rzeczy xd

Gość gość
Mojej to ja czasami łańcuch poluźniam, żeby trochę świata poza kuchnią widziała, ale nie za często! Takim dobry

Gość gość
Znowu to denne prowo o wyzszosci Turkow nad Polakami,itd.Wymysl cos lepszego.

Gość gość
Każdy arab jest dużo lepszy i czystrzy niż Polak

Gość gość
15:28 Dla araba jesteś zwykłym worem na spermę. Według nich kobieta nie powinna dyskutować. U nas coś takiego uchodzi za przemoc. Nie wiem jakie prześwity w mózgu trzeba mieć, żeby polecieć na araba.

Gość gość
Tak za to jak się odezwiesz do polaczka to Cię wyzywa od idiotek , gadacie na Arabów a sami jesteście szczebel pod nimi

Gość gość
Akurat jestem dziewczyną :D Ile jeszcze idiotek musi sprawdzić na własnej skórze związek z arabem?

Gość gość
Nie chce łysego Polaka bo woli czarnowłosego Turka z ładnymi oczami ale prędzej czy później dostanie od niego po twarzy i będzie płacz że jednak brzydki Polak nie bije i nie zdradza.

Gość gość
Taa, nastepny temat z kategorii "polityki wstydu". Och, ten Turek taki światowy. .hahahaha!

Gość gość
Lewactwo w Polsce ma rzeczywiście ruską mentalność. Nic dziwnego, bo po wojnie przyjechali ze wschodu, z nowymi dokumentami i tożsamością. Dlatego tak pogardliwie wyrażają się o Polakach z dziadka pradziada. Wystarczy posłuchać kogoś z Nowoczesnej albo KODu. Resortowe dzieci i wnuki, lewactwo, żydolewactwo...Tutaj też się plącze między tematami.

Gość gość
Polak nie zdradza hahahaha , nie bije ? No fakt bić może nie biją ale to dlatego ze się policji boją

Gość gość
Monica belluci to nie żadna "piękna wlosza " ona ma albanskie korzenie