Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zbliża się wojna drogie Panie

Polecane posty

Gość gość

Tak tak, drogie Panie. Odchodzicie od kościoła, jesteście za PO czyli jesteście za tym aby przyjmować kozich najeźdzców i żeby oni bezkarnie was gwałcili. Łazicie na jakieś czarne marsze wiedźm które wrzeszczą że chcą swoje własne dzieci mordować. A wiec nasze dzieci nie będą się rodzic, a dzieci kozojebców tak i to w ilościach hurtowych.

Gość gość
Ty chodzisz co niedziela do kościoła, ale Boga to masz w dooopie.

Gość gość
u nas w miescie co drugi rog to koziojebcza ma kebaba. a wszystkie zaklady zalane ukraincami. i ze niby ten pis tak nikogo nie wpuszcza... akurat.

Gość gość
Najśmieszniejsze jest to, że za aborcją są wszystkie te osoby, które się urodziły. Gdyby kiedyś ich matki poddały się aborcji, to byłby spokój.

Gość gość
Spokój to by był jakby ciebie stara wyskrobała, idiotko.

Gość gość
Taki c***j. Ja nie wierzę w Kościol, Boga, PiS, po, rzaden inny rząd, nie nawidze islamistów. Wojny u nas nie będzie, bo u nas g****o jest, poza tym jesteśmy rasistami i nasi chłopcy spod bloku by wyyebali wszystkich brudasow. Jestem tylko za tym, żeby przyjmować uchodźców tj kobiety i dzieci, mężczyźni niech zapieprzaja na wojnę. Myśmy też z spierd**li do Stanow i gdzie się tylko dalo jak była wojna i komuna. I to w milionach.

Gość gość
yhy tylko 95 % uchodzcow czy tam imigrantow to dorosle konie!

Gość gość
W 100 % popieram autorkę.

Gość gość
Nie chodzę do kościoła, głosuje na PO, chodzę na czarne protesty, jestem zwolenniczką aborcji jako wyboru kobiety. Jestem też za przyjmowaniem uchodźców (zapewne większość ameb umysłowych z kafeterii nie widzi różnicy między uchodźcą, a imigrantem ekonomicznym)

Gość kosiara metalowa
ojojoj :D chyba jakaś katechetka ubolewa, bo coraz więcej ludzi nie posyła dzieci na religię, ślubów kościelnych nie bierze, na tace nie daje, do kościoła nie chodzi i w dooopie ma pedryli w czarnych kieckach tak jak ja i wyobraź sobie, że ciapatusów też nie chcę tak jak i moi wszyscy niekościelni znajomi i w ogóle śmieszy mnie to poddaństwo watykańskiemu burdelowi jako jedyna alternatywa na zalew imigrantów z bliskiego wschodu :D Widzę, że kato-mafia już jest nieźle zdesperowana :D