Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem strasznie zła mąż obstawiał mecze

Polecane posty

Gość gość

A ja nic o tym nie wiedziałam. Niby wygrywał a pieniądze odkładał ale ja jednak straciłam zaufanie do niego i jestem strasznie zła. Teraz tak naprawdę nie wiadomo co robił z naszymi pieniędzmi. Zrobiłam awanturę, obraziłam się. Jest mi strasznie przykro że mąż wziął się za hazard.

Gość gość
Oszalałaś? :D Mój też obstawia, w jednym postawił 100zł a wygrał 850 :D No chyba, że twój obstawiał oszczędności waszego życia :P

Gość gość
Nie, to nie są oszczędności życia. Ogólnie finansowo stoimy dobrze. Nie mamy ani długów , ani rachunków wysokich i myślałam że to zasługa tego że wszystko wspólnie uzgadniamy. A dzisiaj przypadkiem się dowiedziałam że mąż obstawia. Niby wygrał ostatnio kilka tysięcy ale mnie to tylko zdenerwowało

Gość gość
Fatalnie. "Na dzi'wki nie może bo ma mnie, na hazard nie może, bo mi się nie podoba." Co chłopinie zostaje? Picie...

Gość gość
Moj obstawial, bardzo dużo wygrał, cieszył się, ale niestety cos mu się we łbie zaczęło pieprzyc i zamiast dac sobie spokój to chciał jeszcze więcej i coraz większe kwoty zaczął stawiać aż w końcu wszystko przegrał co wczesniej wygrał debil... Ale na szczęście poblokowali strony z hazardem i juz nie może obstawic i dobrze bo różnie się to mogło skończyć.

Gość gość
Wielu ludzi to robi... Problem z niczego.

Gość gość
tak zaczyna się silny i niebezpieczny nalog hazardu. Autorko , uczulam cie abys trzymala reke na pulsie- maz koleżanki jest hazardzista i tj prawdziwy koszmar - stracili niedawno samochod mieszkanie ( komornik ich zlicytowal bo nabral jej maz kredytu.

Gość gość
Obstawianie tych wyników to coś bardziej jak totolotek niż jak gry hazardowe. O totolotek też byś się wściekała?

Gość gość
Często czytuję stronę jednego z klubów piłkarskich i tam użytkownicy też często obstawiają wyniki. A raczej obstawiali, bo teraz pozostały tylko krajowe strony, podobno beznadziejne. Nie stawiali dużych kwot, żaden nie popadł w nałóg. Trzeba się dobrze orientować w piłce. I trochę to inaczej wygląda niż typowy hazard na maszynach czy ruletce, czy w co się tam gra. Tu nie ma popadnięcia w amok, obstawiania po raz kolejny i kolejny, "bo teraz się na pewno odegram". Następne mecze są dopiero za jakiś czas, trzeba poczytać, przestudiować wyniki i przemyśleć.

Gość gość
statystyka w sumie to zależy wszystko od perspektywy czasowej no i od zasobności portfela , ustalcie wspólnie budżet na te cele i bedzie ok

Gość gość
moj kolega tez obstawia- raz wygral 6500zl wiec baardzo duzo, aczkolwiek sam przyznal w szczerej rozmowie ze jakby zrobil bilans zyskow i strat z ostatnich 3 lat to i tak jest na minusie :/ co innego obstawic dla jaj raz na ruski rok, a co innego siedziec w tym non stop. Stad juz latwa droga do uzaleznienia. Wiem co mowie bo tez znam rodzine gdzie "kochajacy maz i ojciec" tak sie zapedzil ze stacili dom, on popelnil samobojstwo a zona zostala z dziecmi i masa kredytow do splaty. Tragedia po prostu. Wiec nie bagatelizujcie tego, bo to czasem naprawde prowadzi do powaznych klopotow.

Gość gość
jak komuś brakuje cierpliwości to niech się za to nie bierze

Gość gość
w tym sporcie konsekwentne trzymanie się planu to podstawa

Gość gość
mam ogromne doswiadczenie w tym a jednak to jest gra losowa; jakjuz obstawiacie to przemyslcie dobrze max 3-5 rzeczy za kwote nie większą niz 20zł , absolutnie odradzam konta intefnetowe jak juz gracie to papierowe z naziemnego! Konto internetowe to wygoda i prawdziwe zło wcielone a granie livów to ogromna strata kasy iułuda!! kiedys gdy byłem młodszy i głupi potrafiłem przewalic tysiaka w 4 miechy łudząc sie z kolejnych doładowywanych 2-10zł zrpbie ogromny hajs i ZAWSZE konczyło sie to w dluzszym okresie strata takze z powodu tego ze przelew wygranej trwa ponad 1;5 dnia i to wciaga tak ze mozna wszystko przewalic! Odkad wrociłem do papierowej gry wygrywam duzo wiecej i czesciej granie przez neta jest na leniwca nie ma wstydu i czlowiek tylko przewala hajs mimo ze wydaje mu sie ze wygrywa!!! grajcie tylkonaziemne chyba ze potraficie noe grac live!!!

Gość gość
Maz mojej kolezanki tak pozbywa sie ich wspolnej kasy , a ona mi placze w rekaw. Hazard jak nic.