Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćtakajedna

Znacie takie kobiety które złapaly faceta na dziecko

Polecane posty

Gość gośćtakajedna

Bo ja jedna , wyjepal ja ,ona zaszła,potem przymusowy ślub (ona biedna,on nie),potem zdrady i zdrady , znecanie się, ma ją w d***e, rozwód. A ona teraz lata za zonatymi.

Gość gość
Znam. Wmawiała że bierze tabletki a tymczasem tylko czekała aż zajdzie, by móc go szantażować. Zostawił inną kobietę by być z tą idiotką i mieć spokój. I tak samo - ma ją gdzieś, ma kochanki, dzieckiem się nie zajmuje. Nie rozumiem takich kobiet i bardzo facetowi współczuję, spoko gość.

Gość gość
ja znam taka justa sie nazywa złapała faceta na dziecko ale jej nie chciał nigdy nic jej nie obiecał, ona płakała kłamała że ją zdradza jak on z nia nigdy nie był i nie będzie ma inną mądrą i wyskztałconą

Gość gość
Jak myślicie dlaczego kobiety tak postępują? Nie wierzą w siebie czy co?

Gość gość
Jeżeli facet jest średnio zainteresowany i mało się angażuje to wiadomo że nic z tego nie będzie , niektóre babska to jednak są okropne.

Gość gość
Zniszczą życie sobie dziecku i temu facetowi. Najgorzej jednak ma dziecko nic nie winne.

Gość gość
...Znacie takie kobiety które złapaly faceta na dziecko ... x Tylko twoją matkę :P.

Gość gość
Jak facet jest średnio zainteresowany to przecież nikt go do seksu z tą straszną babą nie zmusza. Jak już "musi" to niech chociaż gumkę zakłada.

Gość gość
Znam. Żona mojego kuzyna. On takie ciacho, miał powodzenie, ona brzydka i zwalista, choć przyznam, że dość miła. Wlazła mu jakos do łóżka, pewno wiedziała,k iedy najlepiej - dzidziuś, ślub.

Gość gość
Taaaaaa takie biedne misie, intelligent new, bogate a glupki gumki nie zaloza. Nic jej nie obiecywal a ruchal bez zabezpieczenia i to nie jest forma oddania sie, zaangazaowania w zwiazek to nie wiem co? Tak ci idiotko wytlumaczyl swe 'tacierzynstwo'? Tak nia gardzisz ze glupia a sama jestes bardziej bo wierzysz my na slowo tylko by cie wyruchal I nast.w kolejce hahaha

Gość gość
gość dziś Każdy wie, że bez gumki rypać jest najprzyjemniej :P.

Gość gość
Znam faceta ktory umyslnie zaplodnil swoja babe ktora go robila w bambuko, desperat .

Gość gość
U mnie bylo odwrotnie.....facet mnie złapal na dziecko.

Gość gość
Mądrych ludzi nikt na dziecko nie łapie ,bo takie osoby się po prostu zabezpieczają lub nie zadają z takimi odpadami :D