Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julia191919

Miałam wypadek... Jechałam z dzieckiem okazało się że jestem w ciąży :(Poroniłam

Polecane posty

Gość gość
Ale nie które baby są tempeee... Dziewczyna też ucierpiała i za to ze niby są razem należy jej się chwila czasu bo po jej wypowiedziach widać że jej zależy. A te co piszą dobrze ci że poroniłas, głupia c**a itd. Nigdy nie miały dzieci ani chłopaka i nie zrozumieją jak boli kiedy ktoś kogo kochasz cię odtrąca albo leży w szpitalu. O poronieniu nie wspomnę bo zrozumie to tylko matka wypowiedź np. Nie zdążyłaś pokochać tego dziecka, a raczej płodu jest obrzydliwa. Baby opanujcie się czy jeśli nie wiedziała o ciąży to znaczy że ma nie płakać po dziecku które mogła urodzić !!!?

Gość gość
na przyszłość radzę się związać z rówieśnikiem nie ze staruchem w wieku 26-30 lat

Gość Szczeradobolu3
Puszczalska gówniara ! Na co poleciałaś? Na dom, samochód czy kase bo nie sądzę że na jego cudowny charakter i bachora.

Gość gośćzwawy40
Obrzydliwe z was babsztyle ... Dziewczyna jest w rozsypce, straciła ciąże i inni obwiniają ją za operacje dziecka i cały wypadek.:( Kochana trzymam za was kciuki i daj znać co z synkiem twojego partnera. :(

Gość Julia191919
Hej daje znać że z małym wszystko okej, czuje się coraz lepiej i w sobotę wyidzie do domu. Ale z moim chłopakiem od wczoraj nie ma kontaktu, nie wiem co robić. Nie odbiera telefonu, mały ciagle pyta kiedy tata przyjdzie a ja sama się bardzo martwię :( Co powinnam zrobić ?

Gość gość
autorko, jak tam??

Gość Julia191919
Daje tylko znać że wszystko jest okej . Mały jest już w domu i czuję się dobrze, chłopak wrócił rozmawiamy trochę więcej ale nadal nie jest dobrze :/

Gość AlazKrk
Hej odgrzebałam temat i jestem ciekawa jak się czujesz ? Jesteś jeszcze z tym chłopakiem ? To co opisałaś musiało być straszne :( Mam nadzieje ze u ciebie wszystko okej :)