Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy przy takich dochodach pani od sprzątania to nadmierna ekstrawagancja

Polecane posty

Gość gość

Zarabiamy w zależności od miesiąca od 7 do powiedzmy 10 tys. Mamy jedno dziecko. Nienawidzimy sprzątać, sobota na mapie to dla nas stracony czas. Czy przy takich dochodach wzięcie pani od sprzątania to przesada? Jeśli taka do was przychodzi to ile zarabiacie? Ile jej płacicie? Mamy mieszkanie 75 m, mieszkamy w Poznaniu

Gość gość
Jak najbardziej możesz skorzystać z pomocy.

Gość gość
Zarabiamy podobnie i to nie jest ekstrawagancja. Generalnie jedni lubią wydawać na to inni na tamto. Najważniejsze co wg was da wam większą przyjemność.

Gość gość
Nie wiedzialam ze zeby zatrudnic kogos do sprzatania czy zeby zlecic mycie okien trzeba zarabiac nie mniej niz iles tam! To sa jakies wytyczne i scisle okreslone kwoty zarobkow?

Gość gość
A ile kosztuje taka pomoc? I czy jak przychodzi do was sprzątać zostawiacie ja sama? Trochę nieznacznie byłoby mi się bawić z dzieckiem i pić kawę jak kobieta będzie zasuwac ale też jak to jest pani z ogłoszenia trochę strach zostawić ja sama z całym dobytkiem...

Gość gość
Na początku zostawalam, głównie w ogrodzie siedziałam ale po jakoś 3 miesiącach to przychodziła jak nas nie było. Ma swój klucz.

Gość gość
ja zarabiam ok 6k i mieszkam sam. Nienawidzę sprzątać, ale jestem uważam też że zarabiam za mało by wydawać kasę na kogoś do sprzątania. A jest to jednym z moich marzeń, żeby ktoś raz w tygodniu przyszedł i wysprzątał mi chałupę. Jeśli Was na to stać, jesteście w stanie tę kwotę wydać nie odmawiając sobie innych rzeczy to bierzcie - szkoda życia na sprzątanie ;)

Gość gość
Ja znam ludzi którzy zarabiają średnio i dokładają przez ileś czasu na super ekstra nie wiadomo jakie alufelgi do samochodu. To prawie pół roku wynagrodzenia dla pani do sprzątania.

Gość gość
Nasze zarobki to około 8-9 tys i mamy panią do pomocy. Przychodzi raz w tygodniu, 15zł za godzinę - sprzątanie zajmuje jej 3 - 4h.

Gość gość
Jeżeli lubisz odrobinę ekstrawagancji, polecam zakup skarpetek u www.freakfeet.pl. Zapewniam,że będziesz odróżniał się na tle otoczenia. Już to sprawdziłem:)