Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

LICZĘ NA WASZĄ POMOC SZUKAM SPONSORA

Polecane posty

Gość gość

który wyłoży gotówkę na niecodzienny eksperyment, można by z powodzeniem starszą osobę niemal 90 letnią wyleczyć z Alzheimera ,to może być firma instytucja osoba prywatna stowarzyszenie.Może ktoś ma ja kiś pomysł ,może wie jak ruszyć w takiej sprawie z miejsca,gdzie szukać na internecie lub poza nim docenimy każdy pomysł ,istnieje szansa na propagowanie takiego i podobnych pomysłów zakończonych powodzeniem! Robert.

Gość gość
Moja Babunia do samej śmierci była świadoma i dożyła 97 lat z całkowitą świadomością . Nie męcz tej 90 letniej Babci to już nie wiek na próby leczenia, zapewnij jej godne warunki życia. Badż cierpliwy. Mów do niej jak dziecka bądz dla niej aniołem

Gość gość
Dożyj 90 lat i na sobie rób eksperymenty człowieku bez serca. Po huj chcesz takie coś komukolwiek w takim wieku fundować? Zamiast wymyślać takie głupoty zapewnij jej spokój. U 90 latki szare komórki zanikają . nie da się tego zminimalizować

Gość gość
yhyyyy moja Babcia ma 63 i nie da jej się z tej paskudnej choroby wyleczyć, a ty chcesz 90 letnią kobietę leczyć?

Gość gość
nie z całym szacunkiem ale nie mogę się zgodzić choć szanuję wasze zdanie ten jak to zowią eksperyment nie męczy ciała jest 100% wiem co piszę jest tylko kwestia zaplecza finansowego ta osoba jest pełna życia mimo wieku tylko wyłączona psychicznie jest szansa na profilaktykę u tysięcy ludzi nie bądźcie egoistami tra choroba jest wyłącznie skrzywieniem Natury cywilizacyjnym smogiem wiem co piszę poddawać się nie wolno ,owszem są tacy chorzy i tak słabi że się zostawia w spokoju ale nie ktoś kto ma zadatki na co najmniej 15 lat życia!!

Gość gość
babcia ma 63 lata zafunduj jej Haretskiego czy wolisz myśleć że dla niej nie ma szans!! co wy wiecie???

Gość gość
pamiętaj jeden z drugą do puki krew w żyłach płynie nigdy nie wolno mówić że nic się nie da zrobić takie myślenie jest dla malkontentów i droga wolna!!! nic nie pojmujecie największy problem w tym kraju to kasa której pełno marnotrawią na głupoty a tym czasem można wiele zrobić dobrego !!!

Gość gość
każdy kto na internecie pojawia się jako potrafiący rozwiązywać problemy zdrowia a bierze kasę co jest zupełnie normalne to nieroby leniuchy jadą na nim jak na wściekłym psie ludzie wy zdzieracie się na lenistwie i na przyjemnościach tego świata a jak wpadacie w problemy ze zdrowiem to krzyczycie że wam się darmo należy gdzie tu logika???