Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Były się odezwał, dlaczego

Polecane posty

Gość gość

Rozstalam sie z chłopakiem pół roku temu. Zostawił mnie dla innej, a potem obrażał i rozpowiadal o mnie niestworzone rzeczy znajomym. Kazalam mu się nigdy więcej nie odzywac i zerwalam kontakt, bo od czasu do czasu się odzywal jak mial jakis problem. Dzisiaj się odezwał, pisal cos tam, ze ma nadzieje że u mnie wszystko w porzadku. Oczywiście nie odpisalam. Jak myslicie po co to zrobil? Nasze stosunki po rozstaniu były fatalne. Myslicie, ze się jeszcze odezwie czy jak zkbaczy brak odzewu to odpuści?

Gość gość
Wygooglaj efekt lustra lub szczury i wadery. To psychopata. Tyle w temacie. Uciekaj.

Gość gość
Sama widzisz ze jak ma Jakis problem to sobie o Tobie przypomina. Ja bym albo go wysmiala albo wcale sie nie odzywala, ale dotkliwsze jest nie odpisywanie- wyswietlasz tylko na fb I nie odpisujesz a potem go blokujesz ;). Na sms to samo. Bezczelny jest, najpierw obgaduje Cie a potem pisze, pokaz mu ze masz go w d...e.

Myslicie, ze się jeszcze odezwie czy jak zkbaczy brak odzewu to odpuści? x skoro zerwalas kontakt to po ch.j sie nad tym zastanawiasz?

Gość gość
pewnie mu nie wyszło z twoją nastepczynią i sprawdza czy może wrocić poki następnej nie znajdzie :)

Gość gość
Moj tez sie odezwal. A ze ja ciekawska jestem to zapytylam po co sie odezwal. A o to opowiedz: Zapytalem z grzecznosci, jezeli Ci to tak przeszkadza i gryzie to zamykamy temat. Tu nie ma co tlumaczyc, zapytalem co slychac a ty sobie problem znalazlas. xx takze laska odpusc sobie