Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klara00

Mój pierwszy raz, czy jestem w ciąży

Polecane posty

Gość Klara00

Witam, pięć dni przed okresem współżyłam z moim partnerem, dodam że to był nasz pierwszy raz. Przez to że był to mój pierwszy raz pękła błona i krawilam dosyć intensywnie. tego dnia podjęliśmy decyzję że spróbujemy drugi raz, tym razem obyło się bez krwawienia. Mój partner za każdym razem zabezpiecza się używał prezerwatywy. Nasze współżycie nie kończyło się finiszem dla partnera, dochodził już w innych okolicznościach (robiąc dobrze partnerowi). Dziś mija 9 dzien od naszego pierwszego Razu, moje pytanie brzmi czy możliwe jest ze zaszłam w ciążę? Prosze o pomoc, uczę się jeszcze i nie wyobrażam sobie zostać mama w tak młodym wieku, gdyż mam 20 lat. Moje objawy to ból brzucha i senność oraz wzdety brzuch. Dodam że lubię spać i często bywam wzdeta. Brzuch boli mnie od 3 dni w prawym boku. Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam

Gość gość
Zaszłaś bezprzewodowo? Skoro w tobie nie skończył to jak miałaś zajść w ciążę? ;(

Gość gość
jeśli myslisz że ciąża możliwa to nie ma innej opcji niż zrobienie testu!

Gość gość
Sciagnij taka aplikacje usg i przystaw do brzucha pokaze ci czy jestes.

Gość gość
21:32 jak to jak? przez pęknięcie błony!

Gość gość
Miał gumke i ani razu nie skonczyl w Tobie wiec nie ma takiej mozliwosci abys zaszla w ciaze :) objawy sobie wmawiasz.

Gość gość
5 dni przed okresem wspolzylas czyli okres mialas 5 dni po seksie tak? Wiec tym bardziej nie ma takiej mozliwosci

Gość gość
Jeśli się tak panicznie boisz macierzyństwa to po co ci to bylo? Pytam całkiem serio. Też miałam 19 lat i tak się zdarzyło, ciągle myślałam o ciąży, musiałam się wygadać rodzinie i od razu mnie wsparli że pomogą że wszystkim. Nie było jednak ciąży choć z myślenia dwa tygodnie okres się spóźnił.

Gość gość
Z książki Małgorzaty Musierowicz "jestem w ciąży, moja kurtka wisiała obok jego kurtki".....dalej nie komentuję ;)